Af Lars Dinesen - 30/07-17 22:25

HBO-boss: Sidste sæson af Game of Thrones kommer måske først i 2019HBO-boss: Sidste sæson af Game of Thrones kommer måske først i 2019

Slutningen på den storpopulære tv-serie Game of Thrones kan kommr til at lade vente på sig, afslørede tv-boss ved konference onsdag.

storybild

(Billede: HBO Nordic)

Det skriver Mashable.

Hvis du lige nu sidder og bider negle over, hvorvidt din favoritkarakter i HBO's Game of Thrones-serie kommer til at overleve hele sagaen igennem, så kan du blive tvunget til at væbne dig med tålmodighed. Ved en pressekonference arrangeret af de amerikanske tv-kritikeres forening indikerede Casey Bloy, der er HBOs programdirektør, at der stadig var mange ting, der ikke var faldet på plads med den ottende og afsluttende sæson af serien om, hvem der kommer til at sidde på Jerntronen i fantasy-verdenen Westeros.

Han bekræftede dog, at seriens finale allerede var skrevet og ville komme til at bestå af blot seks episoder. Selve indspilningen er umiddelbart sat til at begynde allerede i september, men det er uklart, hvornår serien kommer til at få premiere.

Da HBO-bossen bliver direkte spurgt om seriens finalesæson ville komme på skærmene i 2018 eller måske endda i 2019, så svarede han blot: »Yeah.«

»De (Skaberne David Benioff og Dan Weiss red.) skal skrive de enkelte afsnit og lægge produktionsplanen helt til rette. Vi får en bedre fornemmelse af det hele, når de kommer lidt længere med at skrive,« sagde Casey Bloy onsdag.

Den ottende og sidste sæsons består muligvis kun af seks afsnit, men det kan være, at man skal sidde noget længere plantet foran sofaen for hvert enkelt. Det er dog endnu uklart, hvor lange episoderne ender med at blive, når de kan streames.

»De har snakket om længde. Jeg forestiller mig, at de bliver længere, men jeg kan ikke ligefrem sige:'Nå ja, de bliver 80 minutter hver,' jeg ved det ikke« siger Casey Bloy og forsætter:

»To timer per afsnit virker lidt overdrevent, men det er jo et storartet show, så hvem ved?«

Han forklarer samtidig, at selv hvis den sidste sæson skulle lade vente på sig, så får de mange millioner fans ikke lov til at trøste sig med de spinoff-serier, der er sat til at skulle foregå i samme univers, men altså ikke være en del af den store fortælling.

»Hovedprioriteten i alt det her er den sidste sæson af Game of Thrones, jeg vil ikke være med til at lave en spinoff eller noget, der kan tage noget eller distrahere fra originalen,« siger Casey Bloy og forklarer, at Game of Thrones-fans mindst kommer til at vente et år på de afledte serier.

Game of Thrones er lige nu midt i syvende sæson, og der kommer et nyt afsnit hver mandag, dansk tid.

Foto: HBO Nordic.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
For snurrende kameraer: Deltager i TV...
bt.dk
Lang kø: Flere biler impliceret i uheld
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx