Af - 31/01-16 14:17

'Lorelai' bekræfter: Gilmore Girls vender tilbage i 4 spillefilm'Lorelai' bekræfter: Gilmore Girls vender tilbage i 4 spillefilm

Netflix genopliver den legendariske mor/datter-serie Gilmore Girls, og de gør det med stil. Hele fire spillefilm bliver det til.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er en god tid at være serie-nostalgiker i.

The X-Files ruller over skærmen, og vi kan se frem til gensyn med Twin Peaks, Prison Break og Full House.
Og tilføj så lige Gilmore Girls til den exceptionelt lækre liste for at gøre den perfekt.

Officielt: Brødrene er tilbage i ny 'Prison Break'-sæson
Officielt: Brødrene er tilbage i ny 'Prison Break'-sæson

Vi giver ordet til 'Lorelai':


Det er de gode mennesker hos Netflix, der har samlet serien op, og bare for at være helt sikre på, at genoplivningen bliver en succes, har de fået seriens skaber, Amy Sherman-Palladino, til både at skrive, instruere og producere det nye materiale.

Her er tre af de største genoplivede tv-serier
Her er tre af de største genoplivede tv-serier

Seriens to hovedpersoner, Lauren Graham og Alexis Bledel, er naturligvis tilbage som verdens mest chamerende, tossede og hurtigtsnakkende mor og datter, og en lang række af seriens farverige persongalleri har ligeledes skrevet under.

Ifølge avisen The Independent bliver der lavet hele fire spillefilm på hver 90 minutter, og temaet bliver et farvel til seriens persongalleri, hvor alle de løse ender efter sigende bliver bundet sammen.

Det er endnu uvist, hvornår den første film får premiere, men efter planen vil de følgende tre film derefter blive udgivet med et års mellemrum.

LÆS OGSÅ: Se billedet: 'Big Bang Theory' og 'Venner' i kæmpe reunion

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx