Af Laura Rode Nygaard - 29/11-17 18:15

'Vild med dans'-darling bekræfter: Har fundet kærligheden igen efter skilsmisse 'Vild med dans'-darling bekræfter: Har fundet kærligheden igen efter skilsmisse

Nu blomstrer kærligheden igen.

storybild

Den århusianske dansemus Vickie Jo blev gift med Jesper Fuglsang i august 2010. Nu er forholdet slut. (Billede: Axel Schütt)

I oktober fortalte Vickie Jo Ringgaard, at hun var blevet skilt fra sin mand, den tidligere golfspiller Jesper Ringgaard Diget, efter ti års parløb og syv års ægteskab.

Men nu er 'Vild med dans'-darlingen igen blevet ramt af Amors pil, skriver ugebladet Tæt På.

Den heldige mand i Vickie Jo Ringgaard liv hedder Niels Stausholm og arbejder til daglig som salgsleder i et møbelfirma i Dubai.

Over for BT bekræfter dansedarlingen, at hun har fundet kærligheden på ny, men ellers ønsker hun ikke at kommentere sit nye forhold, eller hvordan hun mødte sin nye kæreste.

Da BT talte med Vickie Jo Ringgaard i oktober, var hun netop flyttet til Aarhus i forbindelse med skilsmissen fra Jesper Ringgaard Diget, mens eksmanden bliver boende i København, hvor han arbejder i Vestas. Sammen har de datteren Malou på fire år, som flyttede med sin mor til Jylland. Og det giver selvsagt nogle udfordringer, fortalte 36-årige Vickie Jo Ringgaard i den forbindelse.

»Vi har lavet en løsning sammen, som vi håber, kan lade sig gøre, hvor det også er godt for Malou. Man er jo forældre på prøve, og vi vil selvfølgelig det bedste for vores datter,« sagde Vickie Jo Ringgaard, som afviste, at der på det tidspunkt var kommet en ny mand i hendes liv.

Vickie Jo Ringgard og Jesper Ringgaard Diget - dengang Fuglsang - mødte hinanden i 2008 til en privatfest og blev gift tre år senere. I december 2012 blev de forældre til Malou.

Den århusianske dansemus Vickie Jo blev gift med Jesper Fuglsang i august 2010. Nu er forholdet slut. (Billede: Axel Schütt)

Danseren har flere gange medvirket i seersuccesen 'Vild med dans' på TV 2 som professionel danser - senest i 2010, hvor hun dansede med tidligere fodboldspiller Allan Nielsen. Siden har hun arbejdet som Key Account Manager.

  • 2005 - Dansede med skuespiller David Owe og vandt
  • 2006 - Dansede med bokser Gert Bo Jacobsen
  • 2007 - Dansede med tidligere håndboldspiller Joachim Boldsen
  • 2009 - Dansede med racerkører Casper Elgaard og vandt
  • 2010 - Dansede med fodboldspiller Allan Nielsen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx