Af - 08/09-14 21:57

Popstars: Disse 12 klarede Medinas hårde kravPopstars: Disse 12 klarede Medinas hårde krav

Metroxpress har snakket med deltagerne, der klarede cuttet i årets Popstars. Mød nogle af dem her.

storybild

Bagerst fra venstre: Chris 24 år (Kolding), Daniel 21 år (Aarhus C), Kenneth 19 år (Jyderup) og Alaa 21 år (Esbjerg). Forrest fra venstre: Tifanie 23 år (Horsens), Chio 20 år (Nyborg), Asha 20 år (Bagsværd), Sandra-Monique 17 år (Aarhus N), Linnea 19 år (Helsinge), Fie 16 år (Hillerød), Nadia 17 år (Odense) og Malou 18 år (Stenløse) (Billede: SBS/Pressefoto)

Metroxpress har mødt deltagerne i Popstars.

Med hjælp fra Medina, Søren Rasted og Christiane Schaumburg-Müller O’Connor vil en af de flotte unge mennesker på billedet vinde Popstars og tage det første skridt på vejen mod at blive Danmarks næste popstjerne. Mød nogle af dem her.

Kenneth, 19 år, Jyderup
Kan være hårdt
- Det kan godt være hårdt at være med i Popstars, for man får mange sandheder at vide af dommerne. Det skal man lige huske at bearbejde med de andre deltagere. Men hvis man vil noget i musikbranchen, og det vil jeg, så skal man også kunne håndtere det.

Spillede i Store Vega
- Jeg har spillet nogle koncerter med nogle bands, jeg er med i. Det største var, da vi spillede i Store Vega til Emergenza Festival, og så har jeg spillet nogle solojobs med akustisk guitar. Jeg er forsanger og guitarist.

Rørende video: Her får hjemløs sanger Medina til at græde
Rørende video: Her får hjemløs sanger Medina til at græde

Linnea, 19 år, Helsinge
Popstars bliver til noget
- Det har altid været min drøm at blive noget inden for musikken, så jeg håber at få mit gennembrud gennem Popstars. Tidligere deltagere er blevet til noget. De er ikke bare været nogen, man glemmer.

Piercinger
- Jeg har 17 piercinger. Jeg synes, det er stilet, og jeg kan godt lide det her look, så jeg er gået all in.

Daniel, 21 år, Aarhus C
Droppede musikken
- Jeg havde besluttet, at jeg ville droppe jagten på en musikkarriere. Men ugen inden den beslutning, havde jeg tilmeldt mig Popstars, så det var ret heldigt.

Mærkelige kameraer
- Det ville være okay, hvis man bare skulle optræde for de tre dommere, men der står folk med kameraer overalt, det er som en mærkelig lille verden. Jeg er ikke kommet mig over det endnu.

'Popstars' åbner med rekordhøje seertal
'Popstars' åbner med rekordhøje seertal

Sandra-Monique, 17 år, Aarhus N
Aldersforskellen
- De andre kan godt have lidt en plat ældre-humor, som jeg ikke helt forstår endnu, men så spørger jeg bare. Det er især drengene, der ikke altid giver mening.

Medina i værelset
- Jeg blev nummer to til MGP i 2008, og bagefter mødte jeg Medina i Aftenshowet. Hun er så sød. Hun spurgte, om hun måtte få min cd, jeg kunne godt tænke mig at vide, om hun stadig har den. Der hænger en plakat med hende på mit værelse.

Tifanie, 23 år, Horsens
Den vilde danser
- Jeg har danset siden, jeg var lille, og dommerne har sagt, at jeg er en af de stærkeste til performance-delen.

Men stemmen halter
- Til gengæld har jeg fået kritik for min evne til at ramme tonerne. Medina kunne godt høre, at jeg er lidt tonedøv. Men så ved jeg da, hvor jeg skal lægge mit fokus.

Chio, 20 år, Nyborg
Medinas søster
- Jeg har tit fået at vide, at jeg ligner Medina, men det er ikke noget, hun har kommenteret. Men alle de andre deltagere har sagt det.

Overraskende sangstemme
- Jeg har aldrig rigtig sunget foran nogen, sang er meget privat for mig, og de fleste af mine venner vidste slet ikke, at jeg kunne synge. Så det har været nervepirrende at stå foran dommerne, men jeg er super glad for, at jeg har fået chancen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Pølsevogn og dj: Sådan festede...
bt.dk
Nu sætter kronprins Frederik ord på...
bt.dk
Lige til glemmebogen: Magnussen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx