Af - 21/09-16 06:39

Nyt dyr flytter ind i HundredmeterskovenNyt dyr flytter ind i Hundredmeterskoven

Peter Plys får snart en ny nabo. Til oktober udkommer en helt ny bog i anledning af Peter Plys' jubilæum, og her dukker en ny figur op.

Bildstrecke im Grossformat »

Grisling, Æsel, Ninka og Tigerdyr er navne, vi kender fra Hundredmeterskoven, hvor Peter Plys hører hjemme. Men nu kommer der en helt ny figur i Peter Plys-universet i anledning af 90-års jubilæet for den populære børnebog. Det skriver The Independent. Den nye figur hedder 'Pingvin' og er - som du nok har gættet - en pingvin!

Disse uhyggelige Peter Plys-masker hærger lige nu på nettet
Disse uhyggelige Peter Plys-masker hærger lige nu på nettet

Pingvin kommer til at medvirke i en ny Peter Plys-bog med titlen 'Den bedste bjørn i hele verden', der udkommer til oktober. Forfatteren Brian Sibley blev inspireret af et gammelt fotografi af A.A. Milne, forfatteren bag de originale Peter Plys-historier, hvor han sidder sammen med sin søn og en pingvin-bamse.

TOP 10: Her er de bedste tegnefilm fra Disney Sjov nogensinde
TOP 10: Her er de bedste tegnefilm fra Disney Sjov nogensinde

Brian Sibley synes selv, at pingvinen var et oplagt valg:

- Ideen om, at Peter Plys møder en pingvin, er ikke mere skør, end at han møder en kænguru og en tiger i en skov i Sussex, så jeg begyndte at tænke over, hvad der mon ville ske, hvis Pingvin fandt frem til Hundredmeterskoven på en snevejrsdag.

I galleriet øverst kan du se de nuværende dyr i Hundredmeterskoven.

LÆS OGSÅ: Denne Disney-skurk synes danskerne er ondest

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx