Af - 04/02-16 12:40; Opdateret: 04/02-16 12:53

Denne 'Friends'-stjerne bliver vært på 'Top Gear'Denne 'Friends'-stjerne bliver vært på 'Top Gear'

Joey skifter karriere.

Bildstrecke im Grossformat »
I 1994 hilste vi for første gang på alle vennerne i New York. Dengang var de i 20'erne og 30'erne. Vi fulgte dem helt indtil 2004. Klik videre for at se, hvordan stjernerne ser ud i dag. I 1998 vandt Lisa Kudrow en Emmy for sin rolle som Phoebe i 'Venner' Allerede i 2000 så hun noget anderledes ud. I dag er Lisa Kudrow 51 år og ser sådan her ud. Stadig med de lange lyse lokker. Sådan så Joey ud, da serien kørte over skærmen. Sådan ser han ud i dag. Den 47-årige skuespiller er lidt mere grå i toppen, men stadig til at kende. Sådan så Ross Geller ud i 2001, da 'Venner' var på sit højeste i vores alle sammens tv. Her er den 48-årige i år med sin familie. Han ligner sig selv. I 2002 kørte tv-serien stadig over skærmen, den sluttede nemlig først i 2004. Sådan så Cox ud dengang. Sådan ser den 50-årige skuespiller ud i dag. Flere medier har spekuleret i, at hun har fået lavet flere plastikoperationer. Hvad tror du? Rachel Green har været igennem utallige frisurer siden 'Venner' startede i 1994. Her er hun i 1995 med den klassiske 'Rachel'. Sådan ser den 46-årige stjerne ud i dag. Det er, som om hun lever i et univers, hvor tiden står stille, for hun ligner sig selv. Chandler Bing, som han så ud, da serien stadig kørte på tv. Her er den 45-årige skuespiller i dag. Vi husker vel også alle Gunther fra 'Central Perk'. Sådan så kaffe-skænkeren ud i 2012. Han er i dag 52 år. Det var ikke blot i serien, at pigerne var gode venner. Det er de også i virkeligheden. Især Jennifer og Courteney. Her ses de sammen i juli, 2014.

'Top Gear' har netop præsenteret Matt LeBlanc som en af deres nye værter på programmet. Det skriver de på deres hjemmeside.

- Som bilnørd og kæmpe fan af 'Top Gear' er jeg beæret og spændt på at blive en del af dette ikoniske programs nye kapitel, siger Matt LeBlanc til TopGear.com.

Matt LeBlanc og Chris Evans

GALLERI: Kan du genkende stjernerne efter de har været igennem Snapchat-filter?
GALLERI: Kan du genkende stjernerne efter de har været igennem Snapchat-filter?

Matt LeBlanc skal dele værtsrollen med engelske Chris Evans. Han blev annonceret som vært sidste år.

- Matt er en benzinhoved ligesom jeg, og jeg er så spændt på, at han skal være med på 'Top Gear', siger Chris Evans.

'Top Gear' vil snart præsentere flere tilføjelser til castet på programmet. Den nye sæson - den 23. af slagsen - starter til maj.

Se billedet: 'Big Bang Theory' og 'Venner' i kæmpe reunion
Se billedet: 'Big Bang Theory' og 'Venner' i kæmpe reunion

LÆS OGSÅ: 'Friends'-slænget knaldede med 120 - sådan fordelte de erobringerne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx