Af Laura Rode Nygaard - 12/04-18 13:06

Farvel til X Factor? 'En epoke er slut' for populær dommerFarvel til X Factor? 'En epoke er slut' for populær dommer

Siden TV 2 i december kunne bekendtgøre, at man havde købt rettighederne til X Factor, har der været spekuleret i, hvem der skulle bestride tjansen som dommer, når talentshowet rykker til den konkurrerende kanal til næste år.

Billeder af Remee

Onsdag bekræftede Thomas Blachman, at programmet slet ikke kan eksistere uden ham, og at han selvfølgelig derfor smutter med over på TV 2. Hvem der vil sætte sig til bords med ham er dog endnu ikke kendt.

Men nu har Remee lagt et opslag på Instagram, som kunne tyde på, at det i hvert fald ikke bliver ham.

'En epoke og stor del af mit liv er slut.. Jeg har taget 11 deltagere til finalen på 8 sæsoner og 4 af dem helt i mål.. Har grint, grædt, kæmpet og lært mere end jeg nogensinde havde forestillet mig man kunne af et TV show - er så taknemmelig for alle de dygtige mennesker jeg har arbejdet med og lært at kende. Muligheden for at arbejde med de bedste af de bedste i sit felt er en sand gave,' skriver Remee og hashtagger sin salut #NoMoreAuditions (ikke flere auditions, red.).

BT arbejder på en kommentar fra musikproduceren.

TV 2 har ikke ønsket at kommentere Remees udmelding eller bekræfte, at hans ord skal læses som et farvel til X Factor. På tv-stationen oplyser man ikke, hvem man forhandler med, lyder det - og altså også, hvem man ikke forhandler med.

Remee har dog tidligere afsløret, at han er blevet spurgt af kanalen:

»Jeg har fået tilbuddet fra TV 2, men jeg har endnu ikke truffet min beslutning,« sagde han til BT for en uge siden.

2008: Martin Hoberg Hedegaard

2015: Emilie Esther

2016: Embrace

2017: Morten Nørgaard

Remee har været dommer i otte af de foreløbig 11 sæsoner.

Bookmakere var ellers så sikre på Remees fremtid i X Factor, at Danske Spil onsdag meldte ud, at det kun ville give pengene 1,15 igen, hvis dommeren takkede ja til endnu en runde.

»Nu hvor Thomas Blachman har sagt ja til at overgå til TV2, så forestiller vi os, at hans gode kollega gennem flere sæsoner, Remee, også takker ja,« sagde oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, onsdag og tilføjede:

»Remee har tidligere udtalt, at han ikke diskriminerer tv-stationer. Derudover har han også udtalt, at han tror, TV2 kan gøre noget fantastisk med formatet. Vi vurderer derfor, at han er en oplagt kandidat og favorit til et sæde i dommerpanelet, hvilket odds 1,15 på Remee også indikerer.«

Som tredje dommer vurderer Danske Spil, at Sanne Salomonsen, Lina Rafn eller Lene Nystrøm kan være oplagte kandidater.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afslører nye detaljer: Sådan mødte...
bt.dk
Coop lukker 50 butikker
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Wozniacki truer med boykot: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx