Af - 07/05-15 23:00

'Paradise' er afgjort: - Jeg overvejede at smide kuglen'Paradise' er afgjort: - Jeg overvejede at smide kuglen

Festaben Anders Meyer vandt torsdag aften ‘Paradise Hotel’ sammen med Monique von Appen.

storybild

'Paradise Hotel' er afgjort. (Billede: TV3)

Årets ‘Paradise Hotel’ er afgjort.

Som man tidligere har kunne læse i metroxpress, gik der kraftige rygter om, at Anders Meyer ville vinde. Og det gjorde han også, da han ligesom Monique von Appen valgte at beholde kuglen i hænderne i troskabstesten og dermed dele de 500.000 kroner.

- Jeg følte, at Monique havde fortjent det. Der gik mange tanker igennem mit hoved, og jeg havde lyst til at smide kuglen, men mit hjerte blev ved med at sige, at hun var ligeså værdig som mig, siger Anders Meyer.

På en skala fra 1-10 var han på en femmer i forhold til at smide kuglen og dermed sende Monique hjem til Danmark uden en krone.

- Da vi ramte de 500.000, tænkte jeg over det, men jeg kunne ikke få mig selv til det. Måske jeg havde haft det anderledes, hvis jeg gik rundt og manglede pengene.

Hvad skal de 250.000 kroner - før skat - bruges til?
- Jeg er ikke blevet mangemillionær, så jeg kan ikke købe mit fort, men et par shoppingture og en rejse eller to skal det da nok blive til. Og så har jeg lidt gæld, som jeg får ud af verden. Titlen betyder næsten mere end pengene, siger Anders Meyer.

Hov: Afslørede han lige vinderen af 'Paradise Hotel'?
Hov: Afslørede han lige vinderen af 'Paradise Hotel'?

Monique von Appen har tænkt sig bruge størstedelen af gevinsten til udbetaling på en lejlighed. Hun var aldrig tæt på at smide kuglen.

- Jeg ville vise folk, at jeg ikke er en iskold person uden følelser. Jeg stolede på Anders, og hvis jeg havde smidt kuglen, ville jeg ikke være sikker på at have Anders som ven herhjemme, siger hun.

I gårsdagens metroxpress kunne man læse, hvordan Rasmus Gejl, der er tv-tilrettelægger og medlem af juryen til Reality Awards, betegnede Anders Meyer som ‘kedelig tv’, og det ærgrer silkeborgenseren.

- Det vil jeg ikke have siddende på mig, jeg mener selv, at jeg var med til at gøre programmet rigtig godt. Det er fair nok at have en holdning, men jeg er kun fået positive kommentarer for min deltagelse, siger Anders Meyer.

TEST: Hvilken Paradise-fyr har den bedste sædkvalitet?
TEST: Hvilken Paradise-fyr har den bedste sædkvalitet?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Strålæggere fik sig en overraskelse:...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx