Af - 27/10-14 21:20; Opdateret: 28/10-14 08:09

Det så du ikke på tv: Simone var stærkt plaget af smerter og fik morfinDet så du ikke på tv: Simone var stærkt plaget af smerter og fik morfin

Simone Annfeldt, der mandag aften måtte forlade Robinson Ekspeditionen, var så plaget af sygdom, at hun måtte modtage et skud adrenalin for overhovedet at deltage i ø-rådet.

storybild

Simone Annfeldts sidste minutter i årets Robinson Ekspedition inden hun angiveligt lod sig tabe med vilje. (Billede: TV3/PR-foto)

Robinson Ekspeditionen måtte mandag aften vinke farvel til deltageren Simone Annfeldt, der tabte en direkte dyst på livet i ekspeditionen mod Birte.

Hvad der lignede en dramatisk dyst mellem to deltagere, var faktisk aftalt spil deltagerne imellem. Simone Annfeldt havde i to uger lidt af så voldsomme mavesmerter, at hun måtte modtage en indsprøjtning for overhovedet at kunne deltage i ø-rådet.

- Hvad man desværre ikke ser i programmet er, at jeg bliver rigtig syg efter sammenlægningen. Jeg fik en masse medicin og morfin, og ved sidste ø-råd fik jeg et adrenalinskud i armen for at kunne sidde med, forklarer Simone Annfeldt.

Robinson-Melissa om sit exit: Det var aftalt spil
Robinson-Melissa om sit exit: Det var aftalt spil

TV: Levende larver og æg med dun - Her er årets klammeste Robinson-dyst
TV: Levende larver og æg med dun - Her er årets klammeste Robinson-dyst

De voldsomme smerter betød, at hun havde bedt de andre deltagere om at stemme hende hjem. TV 3 ville nemlig ikke tillade, at hun trak sig.

- Jeg bad alle deltagerne om at stemme på mig, så jeg kunne komme ud, og jeg sagde til Birte, at hun skulle råbe ‘fuck’, når jeg skulle give op, så jeg kunne komme ud, afslører Simone Annfeldt.

SE DUELLEN HER:

Det lyder voldsomt, at du ikke måtte trække dig fra ekspeditionen?
- De vurderede ikke, at det var så alvorligt, da det ‘kun’ var mavesmerter, men jeg kunne ikke andet end at ligge i skyggen i fosterstilling. De filmer endda også, at der kommer en lægebåd ud, men alt det med at jeg har været syg, det er klippet helt ud.

Trods den voldsomme exit er Simone Annfeldt glad for, at hun deltog i Robinson Ekspeditionen.

- Det har været en helt fantastisk oplevelse, og jeg har fundet ud af, hvad jeg egentlig er i stand til både fysisk og psykisk, og hvor mine grænser går. Men til sidst havde jeg svært ved at nyde det.

"Robinson kostede venskabet"

Dorthe ude af Robinson: Jeg vidste, det var slut
Dorthe ude af Robinson: Jeg vidste, det var slut

Det så du ikke på tv: Udmattet Robinson-deltager faldt om
Det så du ikke på tv: Udmattet Robinson-deltager faldt om

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx