Af - 29/05-16 20:34

Zac Efron afslører: - Dette fortryder jeg allermestZac Efron afslører: - Dette fortryder jeg allermest

Er han utaknemmelig?

Bildstrecke im Grossformat »

Skuespilleren Zac Efron blev rig og berømt på filmen 'High School Musical' i 2006, alligevel husker han ikke med stolthed tilbage på sin præstation som den syngende basketball-spiller Troy Bolton.

LÆS OGSÅ: Det skal der til for, at Zac Efron vil vise sin diller på film

- Når jeg lige træder tilbage og ser på mig selv, så vil jeg virkelig gerne give den fyr nogle tæsk en gang imellem. Altså! Fuck den fyr. Han har lavet nogle virkelig fede ting med nogle virkelig cool mennesker. Han har lavet den der 'Neighbors', som er sjov, men for helvede… Han er stadig bare den forbandede knægt fra 'High School Musical', fortæller han til Independent.

LÆS OGSÅ: MUMS: Hele Hollywoods hottie er single igen

Da der tidligere på året var stor genforeningsfest med skuespillerne fra filmen i anledning af 10-års-jubilæet, var Zac Efron da heller ikke tilstede. Den officielle undskyldning lød, at at han ikke havde tid, da han skulle promovere sin kommende film 'Dirty Grandpa'.

LÆS OGSÅ: JUHUU: 'High School Musical' vender tilbage - og du kan blive stjernen

Siden de tre 'High School Musical'-film har Zac Efron fortsat i komedie-genren, hvor han især er berømt for at spille i bar overkrop. Næste gang du kan opleve ham på det storre lærred, bliver blandt andet i en filmudgave af 90'er-serien 'Baywatch', hvor han leger strandløve sammen med skuespillere som Dwayne Johnson og gode gamle David Hasselhoff.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx