Af - 28/05-14 07:21

Kritik af Paradise Hotel: Kedelig sæson og tynd finaleKritik af Paradise Hotel: Kedelig sæson og tynd finale

Sandy, Martin, Nathali, Balslev og Mille kæmper om finalepladserne i årets sæson af Paradise Hotel, der får hug fra to tidligere deltagere.

storybild

Nicolas Butler, der vandt Paradise Hotel sidste år, er træt af at se på sex og dumme mennesker. (Billede: TV3)

Årets Paradise Hotel har været en kedelig omgang med for meget fokus på fest og sex og for lidt fokus på taktikken og dermed selve spillet.

Sådan lyder hovedkritikken fra en person, der må vide, hvad han taler om. Nemlig sidste års vinder af programmet, Nicolas Butler.

- Jeg synes, det er brandærgerligt, at TV3 fokuserer så meget på folk, der siger dumme ting og har sex. Hvis man vil se det, kan man se ‘Sommer i Sunny Beach’ eller en dårlig pornofilm. Det er spillet og taktikken, der er interessant, men det viser de ikke meget af, siger Nicolas Butler, der fortsætter kritikken:

- Jeg synes ikke, at det har været spændende at følge med i Paradise Hotel i år. Danny var et fedt pust, men jeg synes virkelig, det er ærgerligt, at TV3 ikke tager sig sammen og caster nogle personligheder, der tænker spillet mere.

Derfor risikerer Miley Cyrus at betale kassen til Ulven Peter
Derfor risikerer Miley Cyrus at betale kassen til Ulven Peter

Paradise-Laura droppede ud af skolen
Paradise-Laura droppede ud af skolen

Tynd finale
Line Nørgaard Nielsen, der har deltaget i programmet af flere omgange, har modsat Nicolas Butler fundet årets sæson spændende. Men hun savner interessante personligheder i den finale, der rammer skærmen torsdag aften.

- Jeg føler sgu, at det lægger op til at blive en tynd finale. Jeg havde især håbet at se sådan nogle som Henrik, Christian, Malene, Laura og Malte som finalister, fortæller hun.

Hendes håb er, at TV3 hiver en kanin op af hatten, som kan pifte finalen lidt op.

- Man kan jo håbe på, der bliver mulighed for at få nogle af de gamle deltagere tilbage som et finalepar. Jeg krydser fingre for, at der kommer til at ske noget uventet.

Scorekongen er tilbage på Paradise: Hiver to piger med i seng
Scorekongen er tilbage på Paradise: Hiver to piger med i seng

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki ude efter tre timer langt...
bt.dk
Politiet på bar bund: Maskiner for...
bt.dk
Overvældende interesse for at se...
bt.dk
Sneen på vej tilbage over Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx