Af - 05/03-14 14:18; Opdateret: 05/03-14 16:01

Nicki var splittet om Big Brother-babyNicki var splittet om Big Brother-baby

Sex i Big Brother-huset endte med en graviditet.

storybild

19-årige Mark og 22-årige Nicki. (Billede: SBS)

- Jeg kan se, at der er nogle seere, som tror, at vi ikke havde brugt beskyttelse, men jeg vil gerne fastslå, at vi havde brugt beskyttelse. Det er uheldet over dem alle.

Sådan lyder det fra Nicki dagen efter, at hun var tilbage i Big Brother-huset for at fortælle deltageren Mark, at deres sex i huset havde medført en uønsket graviditet.

- Jeg blev først glad, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid. Så blev jeg ked af det, så blev jeg glad, så blev jeg ked af det. At finde ud af at man har et lille barn indeni sig, det er en glædelig tanke, men når man som Mark og jeg kun kender hinanden inde fra huset, så mener jeg ikke, at det er en måde, hvorpå et barn skal vokse op. Ikke under de rammer, forklarer 22-årige Nicki.

- Jeg vil gerne giftes og alt det der, før jeg får børn. Jeg indrømmer gerne, at jeg var meget, meget splittet, for jeg synes ikke, at det er en nem beslutning. Men jeg føler, at Mark og jeg har taget den rigtige beslutning at få en abort.

Sex i Big Brother: Nicki er gravid!
Sex i Big Brother: Nicki er gravid!

Den unge københavner havde vidst, at hun var gravid i knap to uger, inden hun i går besøgte Mark i huset. I den periode opvejede hun fordele og ulemper. Sidstnævnte var der flest af, og aborten er allerede sat i gang. For Nicki var det vigtigt, at hun fik snakket med 19-årige Mark, før hun tog den endelige beslutning.

- Jeg ville gerne sige, at jeg var afklaret, men hvis jeg skal være helt ærlig, så var det ikke tilfældet, jeg var nok på omkring 90 procent sikker. Det var vigtigt for mig at få Mark ind over, jeg synes, at hans mening tæller ligeså meget som min, selv om barnet vokser i mig. Han skulle ikke føle, at han blev holdt udenfor.

Udstemt af 'Big Brother': Jeg var for intellektuel
Udstemt af 'Big Brother': Jeg var for intellektuel

Mark er stadig inde i huset, men når han en dag kommer ud, står der en køn københavner og venter på ham.

- Jeg venter på Mark, når han kommer ud, og jeg ser ikke nogen grund til at være sammen med andre, når mit hjerte ligger hos ham. Vi er ikke kærester, men jeg holder meget af ham, så vi må se, hvad der sker, når han kommer ud, siger hun.

Snakken mellem Nicki og Mark i Big Brother-huset kan ses i aften klokken 21 på Kanal 5.

Skandalemager smidt ud af 'Big Brother'
Skandalemager smidt ud af 'Big Brother'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx