Af - 08/10-16 16:18

TV: Se dansk skuespiller som amerikansk præsident i stor HollywoodfilmTV: Se dansk skuespiller som amerikansk præsident i stor Hollywoodfilm

Caspar Phillipson spiller over for Natalie Portman i kommende film om JFK.

45-årige Caspar Phillipson spiller den amerikanske præsident John F. Kennedy i den kommende film 'Jackie'. Den Oscar-vindende skuespillerinde Natalie Portman spiller Jackie Kennedy, og traileren til filmen er netop udkommet.

I traileren kan man få de første glimt af den danske skuespiller som JFK, hvis man holder godt øje. 28, 35, 44 og 47 sekunder inde i traileren får man et glimt af Caspar Phillipson, ligesom man også ser ham 1 minut og 15 sekunder inde.

Disney bekræfter: 'Mulan' vender tilbage som spillefilm
Disney bekræfter: 'Mulan' vender tilbage som spillefilm

Filmen kommer til at tage udgangspunkt i Jackie Kennedys liv som førstedame i Det Hvide Hus, ligesom den følger hende efter attentatet på hendes mand og USAs præsident, John. F. Kennedy.

Allerede nu har filmen fået anmelderne til at klappe i hænderne. Især Natalie Portmans portræt af USAs tidligere førstedame har modtaget stor ros.

Casper Phillipson er herhjemme mest kendt for sine optrædener på de danske teaterscener. Han har medvirket i stykker som 'Les Misérables', 'Et juleeventyr', 'West Side Story' og 'Elsk mig i nat'.

Endnu et Hollywood-par skilles efter 11 år sammen
Endnu et Hollywood-par skilles efter 11 år sammen

På film og tv har han herhjemme haft mindre roller i 'Sommeren '92', 'Flammen og Citronen', 'Broen' og 'Borgen'.

Han har tidligere fortalt til Billed Bladet, at han vandt rollen som JFK helt tilfældigt, fordi casterne faldt over et billede af ham.

Filmen får premiere i USA den 2. december.

Se traileren øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Medie: Optræk til ond retssag - Brad Pitt vil kæmpe for sine børn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx