Af Sebastian Kirk - 21/09-17 21:04

Netflix fjerner afsnit af børneprogram på grund af MEGET uheldig detaljeNetflix fjerner afsnit af børneprogram på grund af MEGET uheldig detalje

Forældre er blevet forarget over en bestemt detalje i et program for børn, og det har nu fået Netflix til at fjerne et afsnit.

storybild

Nogle forældre er blevet forarget over den detalje, der skjulte sig i baggrunden i en animationsserie for børn på Netflix (MODELFOTO).

Hvis man laver tv til børn, gælder det om at have tungen lige i munden. Man skal nemlig ikke træde meget forkert, før nogle forældre kan få morgenkaffen galt i halsen.

Det har skaberne bag animationsserien 'Maya the Bee' ('Bien Maya') gjort, hvilket nu har fået Netflix til at fjerne et afsnit af den populære børneserie.

'Maya the Bee' er baseret på en tysk børnebog. Den handler om den lille bi Maya og hendes venner, der sammen oplever diverse ting i naturen. Men skaberne bag animationsserien har åbenbart følt, at bien ikke var nok - det skulle også handle om blomsterne. I hvert fald har der sneget sig en stor tegning af en penis ind i et af afsnittene.

Det er der flere forældre, der har spottet og berettet om på de sociale medier. Nogle synes, det er meget sjovt, mens andre er blevet decideret forargede.

'Vær venligst opmærksomme på, hvad jeres børn ser!! Jeg har IKKE redigeret nogle af de her billeder,' skriver moren Chey Robinson eksempelvis på Facebook, hvor hun har vedhæftet fotos af den føromtalte penis-tegning, ifølge Metro.

'Jeg ved, at jeg ikke er ved at blive skør, og jeg ved, at sådan noget her ikke bør være i et børneprogram. Jeg er er ekstremt frastødt af det - der bør ikke være nogen grund til, at mine børn skal se sådan noget,' fortsætter hun.

Netflix, der ikke selv producerer tegneserien, har over for BBC ikke ønsket at kommentere på den pågældende penis, men har nu valgt at fjerne afsnit 35 af sæson 1, hvori den indgår.

Belgiske Studio 100 Animation, der laver serien, har heller ikke kommenteret sagen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Dansker sætter verdensrekord - og den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx