Af - 17/02-16 18:57

Eksklusivt interview med Netflix-stjerne: - Jeg har det svært med at være kendtEksklusivt interview med Netflix-stjerne: - Jeg har det svært med at være kendt

Med først rollen som den tvivlsomme advokat Saul Goodman i 'Breaking Bad' og nu hovedrollen som Sauls alterego Jimmy McGill, er 53-årige Bob Odenkirk blevet et hot navn i Hollywood. Det har han det ret underligt med.

Første gang Bob Odenkirk så sig selv på en stor reklameplakat, blev han rædselsslagen.

Efter at have spillet den sleske advokat i den uhyre populære serie 'Breaking Bad', fik han sidste år hovedrollen i den super hypede 'prequel'-serie 'Better Call Saul'. Det var den 53-årige skuespiller ikke ligefrem vant til.

Sådan kan Netflix afsløre hvor seriøst dit forhold er
Sådan kan Netflix afsløre hvor seriøst dit forhold er

- Jeg tænkte 'shit'. Jeg har hovedrollen! Alle vil se det, for det er jo 'Breaking Bad'. Hele verden vil skælde mig ud, fortæller han med et stort grin.

Metroxpress er til pressemøde i Los Angeles. Alverdens journalister er fløjet ind til Hollywood for at møde holdet bag et af Netflix' seneste succeser, og for enden af bordet, er det manden inden i Jimmy McGill, der har ordet.

Hvad ser du? Serier kan gøre dig mere attraktiv og sexet
Hvad ser du? Serier kan gøre dig mere attraktiv og sexet

Bob Odenkirk overlevede heldigvis de værste premierenerver, og i dag er han aktuel med anden sæson af serien, der for alvor har gjort den midaldrende skuespiller et hot navn i Hollywood.

- Jeg prøver ikke at tænke for meget over det. Det er meget mærkeligt for mig at blive kendt. Jeg forsøger at se det som et hvert andet arbejde. Jeg er en almindelig skuespiller, jeg har bare fået lidt flere replikker, haha.

Dansker endnu engang med i Netflix-hitserie
Dansker endnu engang med i Netflix-hitserie

Efter en lang karriere med biroller har Bob Odenkirk lagt mærke til magten ved at have sit navn øverst på rollelisten.

- Som birolle skal man altid agere efter hovedrollens univers. Når man har hovedrollen, kan man selv bestemme, hvilken retning handlingen skal tage. Men så stort er det heller ikke. Jeg synes allerede, jeg har gjort mig bemærket og har for eksempel skrevet sketches til Saturday Night Live, som betød meget for mig. Jeg tror ikke, jeg oplever det på samme måde, som hvis jeg havde været helt ung og ny i faget.

LÆS OGSÅ: YES: Tre nye sæsoner af den mest populære Netflix-serie

LÆS OGSÅ: Undersøgelse: Din seriesmag påvirker dit kærlighedsliv

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx