Af - 18/12-15 10:23

Cecilie fra 'Absalons Hemmelighed' er blevet voksen: Se hende i dagCecilie fra 'Absalons Hemmelighed' er blevet voksen: Se hende i dag

Sarah Juel Werner var 14 år, da DR1 i 2006 første gang sendte 'Absalons Hemmelighed' som julekalender. I dag er hun 23 år, og er begyndt på skuespillerskolen i Odense.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er i år tredje gang, at DR1 sender 'Absalons Hemmelighed' som børnenes U-landsjulekalender. Den første gang den blev sendt tilbage i 2006, var Sarah Juel Werner, der spiller hovedrollen som Cecilie, der bor i Magasin med sine forældre og syge lillesøster, 14 år og allerede et velkendt ansigt i danske film. Hun havde nemlig sin debut fire år forinden som Ulvepigen Tinke i filmen af samme navn.

Husker du lillebroderen i 'Jesus og Josefine'? Sådan ser han ud i dag
Husker du lillebroderen i 'Jesus og Josefine'? Sådan ser han ud i dag

- Min mor havde set en annonce i avisen, hvor der stod de søgte en pige til at spille Ulvepigen Tinke. Hun spurgte, om det var noget, jeg havde lyst til, og da jeg syntes, det lød sjovt, tog vi afsted, husker Sarah Juel Werner i dag tilbage.

Hun fik som bekendt rollen og var efterfølgende med i film som 'Arven' og 'Brødre', før hun altså fik rollen som Cecilie i 'Absalons Hemmelighed'.

Husker du lillesøsteren fra 'Pagten'? Sådan ser hun ud i dag
Husker du lillesøsteren fra 'Pagten'? Sådan ser hun ud i dag

- Det var skide sjovt at lave julekalender og få lov til at dykke ned i en karakter over en længere periode. Da den blev sendt i tv, kunne jeg også godt mærke, når jeg gik på gaden, at det her var noget, folk virkelig holdt af, så det var jo rigtig sjovt.

Efter 'Absalons Hemmelighed' fortsatte Sarah Juel Werner i filmbranchen og laver stadig engang imellem film og tv, i dag hvor hun er blevet 23 år.

Husker du Wilhelm fra 'Brødrene Mortensens jul'? Sådan ser han ud i dag
Husker du Wilhelm fra 'Brødrene Mortensens jul'? Sådan ser han ud i dag

Hun deler agent med Gustav Hintze, der spillede Hubert i 'Absalons Hemmelighed', så ham har hun stadig lidt kontakt med, og så er hun ellers lige begyndt på skuespillerskolen i Odense.

- Jeg kom ind i fjerde forsøg, så det er rigtig fedt. Det er den vej, jeg gerne vil gå, så jeg kunne ikke være mere glad.”

LÆS OGSÅ: Husker du skeen og Max og Antonette? Nu lukker Børnenes Trafikklub

LÆS OGSÅ: Husker du prins Valentin fra 'Jul på Slottet'? Sådan ser han ud i dag

LÆS OGSÅ: Husker du Sus fra 'Julestjerner'? Sådan ser hun ud i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx