Af - 10/04-15 09:18; Opdateret: 10/04-15 11:45

Mads & Monopolets største dilemma var fup: Snydt af 16-årig drengMads & Monopolets største dilemma var fup: Snydt af 16-årig dreng

Dilemmaet, hvor en lillebror gjorde storebrors kæreste gravid, viste sig at være for vildt til at være sandt.

Bildstrecke im Grossformat »

Aleksander: Derfor snød jeg hundredtusindvis af danskere
Aleksander: Derfor snød jeg hundredtusindvis af danskere

Lillebror har sex med storebrors kæreste, der bliver uønsket gravid.

Sådan lyder det hidtil mest omtalte dilemma i det populære radioprogram 'Mads & Monopolet'. Men dilemmaet var fusk, viser det sig nu.

Den dengang 16-årig Aleksander Emé fik sammen med en ven idéen til svindelnummeret, da de kedede sig en eftermiddag, skriver Ekstra Bladet.

– Måske har programmet mistet lidt af sin troværdighed, men jeg fortryder ikke, at jeg testede deres research. Det var en positiv og sjov oplevelse at afprøve, og jeg har ikke dårlig samvittighed den dag i dag, siger den nu 17-årige Aleksander Emé.

Se 'Mads & Monopolet' diskutere det falske dilemma her:

Dilemmaet var så vildt, at det blev brugt i programmets tiårs jubilæumsshow, hvor Mads ’Blærerøv’ Christensen, Hella Joof, Søren Pind og Suzanne Bjerrehuus gav deres besyv på den utrolige problemstilling. Klippet er derudover blev set næsten 120.000 gange på YouTube.

Sådan føles det at dele navn med en kendis
Sådan føles det at dele navn med en kendis

Aleksander Emé fortæller til Ekstra Bladet, at han endda fik en 'Mads & Monopolet'-trøje som tak.

– Jeg har talt med mange om, at de dilemmaer, de har med, tit virker lidt falske, og det har jeg også selv tænkt over, selv om jeg ikke har noget imod programmet. Det virker ofte for godt til at være sandt, og det var det, jeg satte mig for at afprøve, forklarer han.

P3's programredaktør Kim Lykke Pihl-Vester forklarer, at det efter hans bedste overbevisning er første gang, at man på programmet er blevet snydt.

– Så det er ikke noget, der får de helt store alarmklokker til at bimle, men det er da klart, at vi nu er ekstra opmærksomme, når vi snakker med folk, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx