Af Mads Brandsen - 02/12-17 17:54

Bagedyst-finalist trives med at være kendis: Derfor er det så rartBagedyst-finalist trives med at være kendis: Derfor er det så rart

For den yngste af finalisterne i Den Store Bagedyst, 22-årige Kirsten Jazmin Thur, har deltagelsen i programmet givet hende en fordel, hun nyder godt af på nærmest daglig basis.

storybild

(Billede: Presse)

Allerede tidligt i programmet røg forventningerne til Kirsten Jazmin Thur i vejret. Hun blev mesterbager som den første og imponerede gang på gang dommerne med sine kreative smagskombinationer og elegante kagekreationer.

Dommer Markus Grigo kan heller ikke stå for hende og erklærer i finanlen, at han er 'vild med hende'. Et ømt øjeblik, der nærmest hyler Kirsten helt ud af den.

»Når Markus siger det, er det jo ikke, fordi han er vild med mig på den kæreste-agtige måde, men han synes, jeg er et rigtig dejligt menneske, og det kan man kun blive glad for, at man har kunnet trods stress og kagevanvid. Det har været så vildt det hele. Så at få den anerkendelse gjorde mig bare rigtig, rigtig glad. Jeg har ikke altid fået anerkendelse for at være den, jeg er, » siger hun.

Seerne har også taget hende til sig og holder sig til ikke tilbage, hvis de ser hende på gaden i København, hvor hun for nylig er flyttet til fra Odense. Men det gør hende ikke det fjerneste, fortæller hun til BT.

»Da jeg var i USA oplevede jeg, hvordan amerikanere har meget mere tendens til at gå hen og tale med dem, de møder i supermarkedet. Den indstilling har vi bare ikke rigtig i Danmark. Vi står ved busstoppestedet og glor ned i vores telefoner frem for at tale med hinanden, så jeg synes faktisk det er rigtig rart, at folk kommer hen og siger noget til mig. Det føles kun rart at være kendis – selv om det måske lyder lidt mærkeligt,« erkender Kirsten Jazmin Thur.

Forleden ventede hun på en ven ved Torvehallerne i det indre København, da en ældre dame kom hen og begyndte at tale med hende.

»Jeg kunne bare mærke, at det var virkelig fedt for hende og gav hende tid. Selvfølgelig gjorde jeg da det,« siger Kirsten Thur med smil i stemmen.

Året ud arbejder hun i Tivolies vaffelbagerhus, hvorefter turen går til New Zealand.

»Jeg har lejet en bil, smider en madras bag i den og tager på kageeventyr«, siger hun og afslører, at menuen blandt andet står på den newzelandske marengsbombe af en nationalkage, Pavlova.

»Det er en af mine yndlingskager, for der er rigtig mange bær og citrus i. Så jeg håber på at blive rigtig klog på den,« siger Kirsten Thur, der endnu ikke ved hvilken uddannelse, hun ender på derefter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx