Af - 09/12-13 20:37

Gainsbourg: Svært at give Von Trier et blowjobGainsbourg: Svært at give Von Trier et blowjob

Charlotte Gainsbourg har for tredje film i træk den kvindelige hovedrolle i en Lars Von Trier-film. Her fortæller hun om sin rolle som nymfomanen Joe i julens store provo-film.

storybild

Hvordan var det at arbejde med Lars Von Trier igen?

- Vi kender hinanden bedre. Han er stadig meget mystisk og uforudsigelig, og det kan jeg godt lide. Jeg tror til gengæld, han ved alt om mig. Han har ligesom set det hele. Jeg har aldrig mødt nogen, der kunne give mig så mange forskellige følelser på en gang. Jeg tror ikke, han vil bruge mig igen, hvilket jeg er ked af, men nu er mystikken forsvundet.

Stjernerne elsker Lars Von Trier
Stjernerne elsker Lars Von Trier

Har du lært noget om sex ved at lave 'Nymphomaniac'?

- Nej, ikke direkte. Men jeg vidste for eksempel ikke, hvad en nymfoman var, før vi gik i gang. Jeg vidste ikke, hvor ødelæggende denne appetit for sex kunne være. Jeg havde lige født, da vi startede med optagelserne og ammede, så det var ret surrealistisk at lave de her ekstreme optagelser om dagen og så komme hjem om aftenen og putte med min søn.

Stellan Skarsgård skælder ud på medierne
Stellan Skarsgård skælder ud på medierne

Hvilken scene havde du sværest ved at lave?

- Blowjob-scenen. Jeg ved ikke hvorfor, for det er en meget kort scene, men det syntes jeg var lidt ydmygende. Det havde jeg det skidt med. Noget andet var, at jeg skulle have lavet en 'falsk fisse'. Så havde jeg en mand til at stå og rode mig skridtet, når den skulle sættes op. Det var pinligt, men sjovt. Jeg kunne ikke tisse i flere timer med den på.

Lars Von Trier skaber trafik-kaos i Nyhavn
Lars Von Trier skaber trafik-kaos i Nyhavn

Var der noget, du nægtede at gøre i filmen?

- At have sex. Selvfølgelig. Jeg ville heller ikke vise mig selv for intimt. Den fisse man ser er ikke min egen. Men det er alligevel ret forstyrrende for mig at se, når jeg ser filmen igennem. Jeg frygter lidt den dag mine børn kommer til at se den. Så skal der forklares nogle ting, haha.

LÆS OGSÅ: Krise: Ålen fjerner halvanden time af Von Triers sex-film

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: 'Paradise'-fyr har...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Fordele og ulemper ved brugt eller ny...
bt.dk
Voldsomme besparelser i DR: Lars...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx