Af - 19/10-16 20:58

Luna røg ud af 'Den store bagedyst': - Derfor græd jegLuna røg ud af 'Den store bagedyst': - Derfor græd jeg

Det var lettelsens tårer, da 20-årige Luna Richardt i aftes græd sig ud af ’Den store bagedyst’. Hendes exit betød nemlig, at hun kunne nå at blive student sammen med sine klassekammerater.

Bildstrecke im Grossformat »

Da Luna Richardt meldte sig til ’Den store bagedyst’, var hun overbevist om, at hun sagtens kunne kombinere det med færdiggørelsen af sin studentereksamen. Hun tog fejl.

’Den store bagedyst’ viste sig nemlig at koste flere mentale kræfter, end hun havde regnet med, og derfor var det en stor lettelse for den 20-årige silkeborgenser, da hun – som man så på tv i onsdag aften – røg ud i program seks.

'Den store bagedyst' giver 'Vild med dans' råd: Sådan får I flere seere
'Den store bagedyst' giver 'Vild med dans' råd: Sådan får I flere seere

- Allerede da vi var i gang med program fire, begyndte mine tanker at være et helt andet sted. Da vi optog program, seks skulle jeg have været til eksamen i samfundsfag og engelsk, hvilket jeg hele tiden tænkte på. Hvis jeg var gået videre, var jeg ikke blevet student i år. Så da jeg røg ud, græd jeg simpelthen af lettelse.

Fordi Luna ”kun” missede to eksamener, fik hun lov til at tage dem om, så hun kunne fejre sin studentereksamen sammen med sine klassekammerater, og i dag er husker hun med glæde tilbage på sin deltagelse i ’Den store bagedyst’.

Gymnasieelev deltager i 'Den store bagedyst': 'De sagde jeg ikke kunne klare det'
Gymnasieelev deltager i 'Den store bagedyst': 'De sagde jeg ikke kunne klare det'

- Det har været helt sindssygt at se sig selv på tv. Jeg havde min episode, hvor jeg ikke kunne se forskel på salt og sukker, jeg havde mine snydeæg, og vi oplevede en shitstorm, som jeg føler, jeg har lært meget af. Og så har jeg fået så mange søde henvendelser fra folk. Især børn skriver til mig, og det er dejligt at gøre dem glade, når jeg svarer på deres hilsner.

Luna flyttede efter sommerferien hjemmefra til Aarhus, hvor hun næste år regner med at studere på universitetet.

- Bagning fortsætter jeg med på hobby-plan. Så har jeg startet en personlig blog, og så vil jeg gerne lave noget mere velgørenhed.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx