Af - 28/08-14 16:46; Opdateret: 28/08-14 16:56

Spillede guitar i bar røv: Nu vil han vinde 'Den store bagedyst'Spillede guitar i bar røv: Nu vil han vinde 'Den store bagedyst'

31-årige Jakob Hauge optræder for tiden på tv i 'Den store bagedyst' på DR1. Den økonomi-uddannede kage-mester optrådte allerede i medierne i 2005, hvor han endte nøgen på forsiden af metroxpress' Roskilde Festival avis.

storybild

(Billede: Arkivfoto/AP)

Så du onsdagens premiere på 'Den store bagedyst', lagde du måske mærke til 31-årige Jakob Hauge fra Frederiksberg med de lange lyser krøller.

Blomsterberg er nu
Blomsterberg er nu "Vild med Allan"

Det er ikke første gang, at bagedyst-deltageren optræder i medierne.

Tilbage i 2005, da han 22 år gammel studerede økonomi og tilbragte noget af sin sommerferie på Roskilde Festivalen, endte han nøgen på forsiden af metroxpress' Roskilde Festival avis.

Ny trend: Flere vil holde bryllup på McDonalds
Ny trend: Flere vil holde bryllup på McDonalds

- Jeg spillede dengang i et band ved siden af økonomi-studiet. Jeg blev spurgt, om jeg ikke ville stille op i 'Mr. Roskilde', hvilket jeg sagde ja til. Midt i en guitar-solo hev to af mine kammerater bukserne af mig, men jeg fortsatte bare med at spille. Jeg så ikke fotografen, men næste morgen fandt jeg mig på forsiden af avisen i bar røv og dolk, husker Jakob Hauge tilbage.

- Min kæreste – som jeg er gift med i dag, og som jeg dengang kun havde kendt i et par måneder – var der hjemme. Jeg ringede til hende og fortalte det hele, men hun tog det heldigvis ret cool. Selv mine svigerforældre syntes også bare, det var sjovt, og de tog faktisk billedet med på årets julekort, haha.

Nuttet: Sådan fejrer en panda-unge sin fødselsdag
Nuttet: Sådan fejrer en panda-unge sin fødselsdag

Det er først nu hvor Jakob Hauge er med i 'Den store bagedyst', at han igen får reaktioner på forsiden, så det har indtil videre ikke påvirket hverken karriere eller privatliv.

Nej nej nej... Du skærer din lagkage helt forkert
Nej nej nej... Du skærer din lagkage helt forkert

Følg Jakob Hauge og hans kage-kamp i 'Den store bagedyst' onsdag aften på DR1.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx