Af - 19/06-17 17:20

Tv-seere fik overraskelse i morges: Derfor var der ikke 'Go' morgen Danmark'Tv-seere fik overraskelse i morges: Derfor var der ikke 'Go' morgen Danmark'

'Go' morgen Danmark' udeblev mandag morgen, selv om det egentlig skulle have været sendt.

storybild

Ida Wohlert, vært på 'Go' morgen Danmark'. (Billede: Scanpix/TV 2)

'Hvad bliver der af Go' morgen Danmark?'

Sådan lyder det fra en af flere undrende tv-seere på 'Go’ morgen Danmarks' Facebook-side efter, at tv-programmet ikke blev vist mandag morgen.

Programmet, der normalt sendes live fra klokken 6.30 til 9.30, havde tekniske problemer, og derfor kunne værterne Ida Wohlert og Steen Langeberg ikke ramme tusinder af tv-skærme rundt om i landet, som de plejer.

'Paradise'-babe står uden tag over hovedet: Afvist på grund af sin baby
'Paradise'-babe står uden tag over hovedet: Afvist på grund af sin baby

TV 2 oplyser til metroxpress, at der var tale om en fejl på programmets hovednetværksrouter, hvilket kom til at betyde, at tv-seerne fik vist rullende nyheder fra TV 2 News i stedet for de hyggelige omgivelser i Tivoli, hvor programmet i øjeblikket sendes fra.

»Det var en fejl, hvor en såkaldt ‘core switch’ pludselig satte ud. Holdet bag 'Go’ morgen Danmark' fik straks nogen til at hente en ny i Sverige, men der var det for længst for sent i forhold til at kunne vise morgenens udsendelse. Det er super ærgerligt, men det er desværre det, der sker,« oplyser TV 2 kommunikation.

Vært Ida Wohlert fortæller til metroxpress, at morgenen var særdeles hektisk til trods for, at hun aldrig kom igennem til seerne.

Danny Kool om vild uge med Fetterlein: - Forstår godt, han endte i 'Luksusfælden'
Danny Kool om vild uge med Fetterlein: - Forstår godt, han endte i 'Luksusfælden'

»Vi stod et kæmpe hold og var standby, mens gæsterne væltede ind. Så vi måtte ligesom holde hof fra klokken seks - sjældent har jeg drukket så meget kaffe som i morges. Og så gik jeg direkte hjem i seng, for jeg var bare så træt. For selv om vi aldrig kom igennem, skulle jeg stadig gøre, som jeg plejer og eksempelvis briefe gæster før et indslag, hvis vi nu skulle komme på.«

Den 40-årige vært har været på programmet i otte år, men det er aldrig før sket i hendes tid, at et nedbrud helt har forhindret programmet i at blive sendt, fortæller hun.

»Jeg tænker, at når vi nu gik ned med et brag i dag, så må det betyde nul fejl i morgen,« lyder det humørfyldt fra Ida Wohlert.

Faste følgere af morgenfladen kan se frem til en ny udsendelse i morgen, og så lover TV 2, at to af de planlagte indslag fra i morges vises en anden dag.

»Vi er ‘all ready’ til at sende 'Go’ aften Danmark' i aften og også 'Go’ morgen Danmark' i morgen. Og så har vi lavet nye aftaler med Ritt Bjerregaard og Søs Egelind, som skulle have været med i morges,« lyder det.

LÆS OGSÅ: Tennis-babe delte uskyldigt foto på Instagram: Nu bliver hun svinet til på det groveste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vej blev spærret i timevis efter...
bt.dk
NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Fie Laursen flyttet sammen med...
bt.dk
Mand fundet skudt: Nu har politiet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx