Af - 16/08-15 17:53

Danskerne sætter Netflix-rekordDanskerne sætter Netflix-rekord

De danske Netflix-kunder satte ny seer-rekord i sommeren, og Netflix er ikke i tvivl om årsagen: Det dårlige, danske vejr.

storybild

Netflix oplever stor fremgang i Danmark. (PR-foto)

Det har været en særdeles god sommer for Netflix, afslører firmaet i en pressemeddelelse.

De danske brugere er ifølge Netflix gået helt amok i juni og juli, hvor de så 17 procent mere internet-tv end samme periode i fjor.

Netflix kommer med KÆMPE gode til medarbejderne
Netflix kommer med KÆMPE gode til medarbejderne

- Med Netflix kan alle tage kontrollen over sit tv, og sommeren er et oplagt tidspunkt at gå på opdagelse i nye serier og gense de gamle favoritter, siger Joris Evers, Head of Corporate Communications for Netflix.

'Premierer på både originalt og ikke-originalt indhold, stabil internetforbindelse i stort set hele landet og ikke mindst det dårlige vejr kan alt sammen være årsager til, at Netflix har været en favoritbeskæftigelse for mange danskerne denne sommer', lyder det i pressemeddelelsen.

TV: Ny Netflix-serie proppet med store navne
TV: Ny Netflix-serie proppet med store navne

Netflix er kendt og berygtet for at være fuldstændigt lukket i med hensyn til oplysninger om firmaets indtjening og antallet af film og serier i databasen, og det har heller ikke været muligt at få oplyst antallet af danske abonnenter i forbindelse med denne artikel.

Firmaet vil kun ud med, at det har over 65 millioner medlemmer i over 50 lande, som hver dag ser mere end 100 millioner timers tv-serier og film.

LÆS OGSÅ: Netflix hæver prisen - så meget dyrere bliver det for dig

LÆS OGSÅ: Danske YouTubere stormer frem

LÆS OGSÅ: Ny serie: Her er Netflix nyeste narkohit

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx