Af Fie West Madsen - 23/03-17 21:31

Geggo efter 'Familien fra Bryggen'-brøler: 'TV 3 skylder kvajebajere'Geggo efter 'Familien fra Bryggen'-brøler: 'TV 3 skylder kvajebajere'

Torsdag aften havde mange seere glædet sig til at se, hvordan det foregik, da kæresten Cengiz friede til Stephanie 'Geggo' Christiansen i Thailand.

Bildstrecke im Grossformat »

I stedet for at se det smukke frieri, kom der dog i stedet et gammelt afsnit af 'Familien fra Bryggen' på skærmen klokken 20 torsdag aften - til stor frustration for programmets tusindvis af seere.

Mange røg hurtigt til tasterne og beklagede sig over fejlen på TV 3s Facebook-side, og flere bemærkede, at de længe havde glædet sig til at se netop det afsnit af 'Familien fra Bryggen.'

Linse Kessler var hurtig til at forsikre om, at TV 3 var bevidst om fejlen, og hurtigst muligt ville sætte det rigtige afsnit på.

Sendte det helt forkerte: TV3 i kæmpebrøler under Familien fra Bryggen
Sendte det helt forkerte: TV3 i kæmpebrøler under Familien fra Bryggen

Hovedpersonen i frieri-afsnittet, 'Geggo' selv, var heller ikke sen til at reagere på sin Facebook-profil, hvor hun ligeledes beroligede fans med, at det rigtige program nok skulle blive sendt. Hun gjorde det samtidig klart, at TV 3 bestemt ikke skal slippe fra svipseren ustraffet.

'Hæng på allesammen - efter reklamen starter det nye afsnit TV3 skylder kvajebajere,' skriver 'Geggo' på sin Facebook-profil.

MX har forsøgt at få en kommentar fra TV 3, men klokken 20.45 oplyser tv-kanalen, at man på nuværende tidspunkt ikke har nogen kommentar til sagen.

Kort efter klokken 21.00 underskylder TV 3 for fejlen på kanalens Facebook-side:

Geggos nye amme-billede skaber debat
Geggos nye amme-billede skaber debat

'Undskyld! Det var selvfølgelig ikke meningen, at vi skulle vise et gammelt afsnit af Familien fra Bryggen, og vi kan godt forstå at I havde glædet jer til aftenens afsnit! Det rigtige afsnit er på nu, så vi håber at I ser med og nyder det store øjeblik,' skriver TV 3.

Herunder kan du se et uddrag af de over 1.000 kommentarer, seere af 'Familien fra Bryggen' har skrevet på seriens Facebook-side.

Måtte bede Linse om hjælp: Sådan planlagde Cengiz frieriet til Geggo
Måtte bede Linse om hjælp: Sådan planlagde Cengiz frieriet til Geggo

LÆS OGSÅ: Linse raser over kritik: Du hyler, når du løber ind i mig

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan døde Mopper

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx