Af Laura Rode Nygaard - 14/04-18 15:15

Holdt hende hemmelig under X Factor: Nu viser Rasmus kæresten fremHoldt hende hemmelig under X Factor: Nu viser Rasmus kæresten frem

Rasmus Therkildsen, der sidste fredag blev nummer tre i årets X Factor, fik nok knust et pigehjerte eller to, da han efter finalen afslørede, at han havde haft en hemmelig kæreste under tv-forløbet. Nu gnider den 28-årige charmør yderligere salt i såret ved at vise sin nyfundne kærlighed frem.

storybild

Rasmus blev nummer tre i årets X Factor. (Billede: Martin Sylvest)

»Folk må godt vide det nu, men vi har holdt det lidt hemmeligt under forløbet, så hun ikke kom for meget i rampelyset. Jeg ved jo, hvordan det er med presse og fotografering og så videre, men det er jo ikke alle, der bryder sig om det.«

Sådan sagde Rasmus Therkildsen til Ritzau, da han umiddelbart efter finalen i årets X Factor kunne afsløre, at han havde mødt en pige, mens han deltog i X Factor, som fuldstændigt havde slået jorden væk under ham.

Men nu hvor talentshowet er vel overstået, har han alligevel valgt at vise den 23-årige Camilla frem.

Det sker på Instagram, hvor han har delt både billeder og video af sig selv sammen med sin udkårne.

Årets første is

Et opslag delt af RASMUS - X Factor 2018 (@rasmustherkildsenmusic) den

Rasmus Therkildsen fortæller til Ritzau, at han og Camilla begyndte at snakke og ringe sammen under X Factor, hvorefter de blev kærester. Det har de nu været i godt en måned.

Hygge ved damhussøen

Et opslag delt af RASMUS - X Factor 2018 (@rasmustherkildsenmusic) den

»Vi faldt i snak under 'X Factor', og hun formulerer sig på en måde, som jeg er ret vild med. Jeg kan godt lide, at mennesker er lidt dybe og har lyst til at smage på livet og dykke lidt ned i, hvad det går ud på, og det har hun,« siger den 28-årige tømrer fra Brønshøj.

Remee med sine tre deltagere Jamie Talbot, Anja Nynne og Rasmus. (Billede: Liselotte Sabroe)

I X Factor blev seerne vidner til Rasmus Therkildsens evner med børn, da han i et indslag legede med mentor Remees 2-årige guldklump Kenya, som X Factor-dommeren har med modellen Mathilde Gøhler. Og Rasmus Therkildsen lægger da heller ikke skjul på, at han drømmer om at få sin egen.

»Jeg vil da gerne være far, men det sker jo ikke fra dag til anden, og det er heller ikke noget, jeg vil forhaste. Jeg vil ikke bare tage ud og finde en, der skal lave et barn til mig. Det kommer ikke til at ske. Hver ting til sin tid, men jeg glæder mig da til at danne en familie. Og Kenya er bare guld værd. Hun er bare så sød, smuk og intelligent. Kan man andet end at blive skruk, når man ser på hende?,« siger Rasmus Therkildsen til Realityportalen.

Rasmus Therkildsen blev nummer tre i årets X Factor lige efter Jamie Talbot og vindergruppen Place on Earth.

Remee med datteren Kenya, som han har med modellen Mathilde Gøhler. (Billede: Martin Sylvest)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Den svenske kongefamilie hylder...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Par blev rykket i RKI af Yousee uden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx