Af - 20/05-15 11:18

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dagGALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag

25 år. Så lang tid er det siden, at 'Beverly Hills 90210' første gang blev vist på tv i USA. Sådan ser stjernerne ud i dag.

Bildstrecke im Grossformat »
Den nu ikoniske serie har kørt siden 1990 i USA. Den kom første gang til Danmark i 1992. Serien kørte i 10 år og sluttede altså først i 2000. I alt blev det til 296 afsnit. Ikke alle karakterer blev i serien hele vejen igennem. Klik videre for at se, hvordan stjernerne fra serien ser ud i dag. Dylan McKay fik pigerhjerter (og et par drengehjerter) til at smelte verden over. Sådan så han ud i 1993. Han var med i alle sæsoner undtagen den syvende og ottende. I dag er Luke Perry 48 år og ser sådan her ud. Steve Sanders var med i alle ti sæsoner af Beverly Hills 90210. Sådan ser den 51-årige skuespiller ud i dag. Brian spillede den unge David i alle ti sæsoner af serien. I dag er Brian 41 år.. Klik videre for at se, hvem hans kendte kone er. Lille David er blevet voksen og danner i virkeligheden par med den hotte Megan Fox. Shannen Doherty nåede kun at spille Brenda i fire sæsoner af serien. Hun blev uvenner med alle de andre. I dag er hun 44 år gammel og ser sådan her ud. Tori spillede Donna i alle ti sæsoner. Det var i øvrigt hendes far, Aaron Spelling, som var med til at skabe serien. I dag er hun 42 år gammel og mest kendt for at være hovedpersonen i sine egne reality-serier. Kelly var med i alle ti sæsoner af serien. I dag er Jennie 43 år og har stadig sine lyse lokker. Som bonusinfo kan det nævnes, at disse to sidste år fik deres egen serie på ABC Family, som hed 'Mystery Girls'. Serien fik kun én sæson. Jason spillede Brendas tvillingebror i serien. Han droppede ud af serien efter ni sæsoner, men vendte dog kort tilbage i sæson 10 i en gæsterolle. I dag er han 45 år gammel og håret er ikke helt så fyldigt som dengang. Valerie kom til i seriens femte sæson, da Brenda flyttede til London. Hun var kendt som lidt af en bad girl. Efter sæson ni stoppede hun i serien, men vendte også tilbage som gæst i sæson ti. I dag er stjernen 41 år gammel og fik efter Beverly Hills succes i serien White Collar. Andrea var i Beverly Hills til og med femte sæson. Hun gæstede serien flere gange i de efterfølgende sæsoner. I dag er hun 54 år gammel. Clare var med i serien fra fjerde til syvende sæson. I de første sæsoner som en tilbagevende birolle, men i sæson seks og syv som hovedrolle. Sådan ser den 41-årige canadiske stjerne ud i dag. Lad os ikke glemme den søde mor til Brenda og Brandon. Hun var med op til sæson fem, hvor hun efterfølgende var med som gæst i sæson seks og otte. I dag er hun 66 år gammel. I 2008 kom der en ny version af serien, som foregik i samme univers. Gamle kendinger var også med. Bl.a. Kelly, Brenda og Donna. Den nye serie varede fem sæsoner.

Hovedpersonerne i 'Beverly Hills 90210' har været igennem lidt af hvert i løbet af de ti år, som serien løb over skærmen fra 1990 til 2000.

Her et lille udpluk:

Kelly Taylor er blevet forsøgt voldtaget, skudt, brændt inde, var med i en sekt, havde et coke-misbrug, fik en stalker, som forsøgte at overtage hendes liv og meget mere.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag

Heldigvis var det jo fiktion, så skuespilleren Jennie Garth lever stadig i bedste velgående i dag. Det gør de andre skuespillere også.

Klik igennem galleriet øverst for at se, hvordan de alle sammen ser ud i dag.

Hvad laver Brenda Walsh i DR's julekalender?
Hvad laver Brenda Walsh i DR's julekalender?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Det skal stoppes: Røngtenstråler,...
bt.dk
Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx