Af - 24/11-15 22:26

TV: Kjeldbjerg indtager 'Paradise Hotel': Det bliver en lille bombeTV: Kjeldbjerg indtager 'Paradise Hotel': Det bliver en lille bombe

Hvad skal Jakob Kjeldbjerg lave på 'Paradise Hotel'? Metroxpress udspurgte en yderst hemmelighedsfuld Kjeldbjerg.

Erstatter Jakob Kjeldbjerg rollen som vært med rollen som realitydeltager?

Meget kunne tyde på det, efter metroxpress mødte en yderst hemmelighedsfuld Kjeldbjerg til gårsdagens finale på 'Robinson Ekspeditionen'. Vi hev fat i den populære vært, der dog ikke var meget for at løfte sløret for sin rolle.

- Det, jeg kan fortælle jer, er, at det bliver pivhamrende morsomt, og det gør det ikke mindst for deltagerne, men måske i særdeleshed for mig.

- Det har altid været min helt store drøm at være med i 'Paradise Hotel', og nu har jeg fået chancen. Rikke (Gøransson, red.) ringede til mig og sagde: 'Jakob, har du lyst til at være med i 'Paradise Hotel'?, og så sagde jeg nærmest ja, før hun havde fuldført sætningen. Jeg piskede afsted til Mexico, siger han med et stort grin i videoen, som du kan se over artiklen.

Jakob Kjeldbjerg forsikrer dog over for metroxpress, at hans indtog på det mexicanske hotel - om det så er som deltager eller vært - ikke vil få indflydelse på hans fremtid som Robinson-vært. Han er klar igen til næste år, og det vil han være så længe, han får lov af konen, lover han.

LÆS OGSÅ: Kenneth vandt 'Robinson': Sådan skal pengene bruges

LÆS OGSÅ: TV: Robinson-profiler afslører: Det så du ikke på tv

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx