Af - 14/10-15 18:54

Poul fra 'Gift ved første blik': - Disse gulve får mine fødder til at lave pruttelydePoul fra 'Gift ved første blik': - Disse gulve får mine fødder til at lave pruttelyde

Poul blev gift med Lene i DR's matchmaking-program 'Gift ved første blik'. Her fortæller han om de første nervepirrende timer af tv-ægteskabet.

- Det var lidt surrealistisk at se sig selv på tv. Jeg sad sammen med familien og nogle venner, som alle var med til brylluppet. Det var sjovt at se sammen og grine af nogle sjove situationer. Jeg synes, afsnittet viste et godt billede af, hvordan jeg oplevede dagen.

Sådan var det at blive gift ved første blik
Sådan var det at blive gift ved første blik

Poul blev tirsdag aften gift med Lene i DR's reality-show 'Gift ved første blik'. Han havde været mega nervøs op til selve bryllupsceremonien, men da han fik øjenkontakt med sin brud, kunne han slappe af igen, fortæller han til metroxpress.

- Min første tanke var, at hun så super sød ud og havde et rigtig flot smil. Jeg var meget, meget nervøs, så det gjorde mig rolig, at vi hurtigt fik øjenkontakt, og at hun smilede tilbage.

Gift ved første blik: Sådan er programmet anderledes i år
Gift ved første blik: Sådan er programmet anderledes i år

Da han senere på aftenen skulle holde tale for Lene valgte han at afsløre at hans platfødder laver pruttelyde på særlige gulve.

- Det er jo så vanvittig en situation, man står i. Min tanke var at fokusere på humor, så alle parter kunne slappe mere af.

Hvad er det for noget gulv, der får dine fødder til at lave pruttelyde?

- Trægulv er rigtig godt. Glatte fliser på toilettet er også godt, har jeg fundet ud af haha.

Line fra 'Gift ved første blik': - Jeg synes ikke, 27 er specielt ungt
Line fra 'Gift ved første blik': - Jeg synes ikke, 27 er specielt ungt

Der er jo ikke så mange i vores generation, der hedder Poul. Har dit navn en særlig historie?

- Jeg er opkaldt efter min far. Mit mellemnavn har jeg fra min morfar. Min far er dansker, og min mor er fra Brasilien. Jeg er født i Brasilien og har boet i Danmark i to omgange. Det her er anden omgang, så det har været lidt frem og tilbage.

Tirsdagens premiereafsnit blev ifølge TNS Gallup TV-Meter overværet af 659.000 seere. Sidste sæson åbnede man med 838.000 seere.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik - her er deltagerne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Derfor var Kim Walls forældre ikke...
bt.dk
Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
To unge fra bandemiljøet får 13 års...
bt.dk
Carøe til 'Gamle' Hansens bisættelse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx