Af - 12/03-14 22:50

Kasper Birch er færdig i Paradise HotelKasper Birch er færdig i Paradise Hotel

En af hotellets mest farverige deltagere måtte her til aften sige farvel.

Rollen som Jack the Ripper kostede onsdag Kasper Birch pladsen på Paradise Hotel, da deltagerne Bekim og Danny gættede, at det var Ulvens lillebror, der fik de unge damer til at forsvinde.

- Det var rigtig fedt at være morder til at starte med, for den første aften kørte det hele for mig. Men jeg var uheldig på andendagen, siger Kasper Birch og uddyber:

- Der kom et uvejr forbi om natten, der ødelagde mange af kameraerne, og det betød, at vi kun måtte være i loungen. Det varede i omkring seks timer af onsdagen, og det gjorde det alt for svært at gennemføre min mission, siger han.

Se hvilken Paradise-trold der gemmer sig i æsken
Se hvilken Paradise-trold der gemmer sig i æsken

Jack the Ripper? Nå ja, ham der junglemanden
Jack the Ripper? Nå ja, ham der junglemanden

Tårefyldt farvel
Da kameraerne blev lavet, forblev deltagerne sammen, hvilket gjorde opgaven endnu sværere. Så 10 minutter før næste ‘drab’ skulle være udført, hev produktionsholdet fat i Kasper Birch. Der skulle ske noget.

- Det var derfor, jeg foreslog, at vi skulle lege gemmeleg, men det var så tydeligt, at jeg havde bortført Kimie, så i dag fortryder jeg, at jeg ikke lod missionen dø for i stedet at håbe på, at produktionsholdet ville give mig en ny chance, siger Kasper Birch, der med tårer i øjnene måtte sige farvel til de andre deltagere.

Amanda om Paradise-kys: Jeg var ved at kaste op!
Amanda om Paradise-kys: Jeg var ved at kaste op!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx