Af Joy Fryd Larsen - 17/07-17 11:25

Endelig afsløret! Disse skuespillere skal være med i den nye 'Aladdin'-filmEndelig afsløret! Disse skuespillere skal være med i den nye 'Aladdin'-film

Desværre piger: Zayn Malik skal IKKE spille Aladdin.

storybild

'Alice i eventyrland', 'Junglebogen' og 'Skønheden og Udyret'.

Det er nogle af de genindspilninger af de kendte tegnefilmsklassikere, som Disney har produceret i nyere tid. I 'Live Action'-versionerne er det som bekendt nogle af verden største stjerner, der lægger ansigt til Disney-figurerne, og navne som Johnny Depp og Emma Watson har allerede været at finde på de stjernespækkede rollelister.

Nu er turen kommet til genindspilningen af 'Aladdin', der længe har manglet de helt rigtige skuespillere - men nu er de fundet, skriver Euroman. Både Aladdin, Jasmin og Genie.

Ligesom i tegnefilmen fra fra 1992 - hvor det var den nu afdøde skuespiller Robin Williams, der havde rollen - er det besætningens (indtil videre) største navn, der har fået æren af at spille Genie. I genindspilningen er det således 48-årige Will Smith, der vist ikke kræver nogen yderligere introduktion.

Jasmin skal spilles af 24-årige Naomi Scott, der senest haft en stor rolle i filmen 'Power Rangers' som Pink Ranger.

Et opslag delt af Naomi Scott (@naomigscott) den

Og så til titelrollen - gadedrengen Aladdin. Gennem flere uger har alverdens One Direction-fans ellers forsøgt at presse Disney til at give rollen til Zayn Malik, men tegnefilmsgiganten har i stedet valgt den egyptisk-canadiske skuespiller Mena Massoud, som nogle måske kender fra tv-serier såsom 'Open Heart' og 'The 99'.

Disney har planer om at genindspille flere klassikere, herunder 'Mulan', 'Den Lille Havfrue', 'Snehvide og de syv dværge' og 'Løvernes Konge'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Dansk turistmål truet af lukning...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx