Af - 13/11-15 07:40

TV: Få kilometer fra 'Paradise Hotel'-luksus: Så slemt står det tilTV: Få kilometer fra 'Paradise Hotel'-luksus: Så slemt står det til

Metroxpress var med og kunne med egne øjne se, hvilke forhold menneskene lever under efter orkanen 'Patricia'.

Forfærdelige! Sådan kan forholdene i den lille mexicanske landsby Chamela simpelt beskrives.

Byen ligger blot få kilometer fra det berømte realityhotel og blev ligeledes hårdt ramt af orkanen 'Patricia', der for to uger siden lagde 'Paradise'-hotellet i ruiner. I modsætning til TV3 har man ikke råd til at rette op på skaderne alene.

Derfor har TV3 besluttet, at man vil donere 50.000 pesos, svarende til 20.700 danske kroner, i materialer for at hjælpe de hårdt ramte mexicanske borgere.

Se videoen: Orkan smadrer 'Paradise Hotel'
Se videoen: Orkan smadrer 'Paradise Hotel'

Rikke Gøransson og resten af 'Paradise Hotel'-holdet besøgte torsdag eftermiddag landsbyen, hvor metroxpress var med og ved selvsyn kunne se, hvilke forhold menneskene levede under. Madrasser flød i vejkanten, murbrokker lå i bunkevis og hullet fra de afrevne tage var forsøgt dækket af et stort, sort beslag.

- Det her område er blevet mit andet hjem. Det er helt forfærdeligt at se, at deres huse bare er væk, og at børnene ikke kan gå i skole, siger Rikke Gøransson i videoen, som du kan se over artiklen.

LÆS OGSÅ: Paradise-deltager står frem: Ramt af kræft igen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udstemt 'X Factor'-deltager: 'Det var...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Efter fyring: Superliga-klub har...
bt.dk
Dansker sætter verdensrekord - og den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx