Af - 10/11-15 12:48; Opdateret: 10/11-15 13:16

Michael fra Gift ved første blik: Jeg gættede mit matchMichael fra Gift ved første blik: Jeg gættede mit match

Først sagde han til eksperterne, at han ikke var villig til at flytte for kærligheden. Men det er han alligevel - hvis Line er den rette.

Line og Michael håber, de kommer til at savne hinanden, når Line tager til Aarhus i halvandet døgn (Credit: Snowman Productions Aps) Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Før Gift ved første blik-deltagerne blev matchet, skulle de gennemgå en række test og vurderinger. Blandt andet skulle de fortælle om deres "dealbreakers" - hvad de ikke ville gå med til for kærligheden.

For 31-årige Michael Hansen var det en dealbreaker, hvis han skulle flytte fra København. Alligevel er han blevet matchet med Line Rask fra Nordjylland, der i øjeblikket studerer i Aarhus.

- Jeg fortalte eksperterne, at som det er lige nu, vil jeg ikke mere end en time væk fra mit arbejde, fortæller Michael, der arbejder i en økonomiafdeling i et arkitektfirma, til metroxpress.

- Det er tæt på drømmejobbet, jeg har. Jeg følte, at hvis jeg skulle flytte væk fra dét, skulle jeg flytte væk fra noget, der var mig, og det var jeg ikke villig til for et eksperiment, fortæller han til metroxpress.

Gift ved første blik: Første par er gået fra hinanden
Gift ved første blik: Første par er gået fra hinanden


Men hvis Line nu viser sig at være drømmekvinden, vil han også være villig til at flytte sig for hende - om et par år, fortæller han.

- Line har givet udtryk for, at hun godt kan se sig selv i København for en stund, og hvis vi om to år er sammen, er jeg også villig til at flytte for kærligheden, siger han kryptisk.

Trods de geografiske udfordringer kom det da heller ikke bag på Michael, at han blev matchet med en nordjyde.

- På selve bryllupsdagen spiste jeg brunch med en kammerat. Jeg sagde til ham, at jeg troede, jeg ville blive matchet med en studerende, der boede i Aarhus eller i nordjylland, og jeg fik ret, fortæller han.


Geografien er da heller ikke nødvendigvis kun en ulempe, fortæller han.

- Jeg er født i Jylland, og lidt fordomsfuldt ville jeg sige, at en jyde passer med en jyde, siger Michael, der dog har boet 23 år på Fyn og de sidste fire i København.

TV: Kunne Vild med dans-deltagerne blive 'gift ved første blik'?
TV: Kunne Vild med dans-deltagerne blive 'gift ved første blik'?

Psykolog Gert Martin Hald fortæller til metroxpress, hvorfor Line og Michael er blevet matchet trods de geografiske udfordringer.

Psykolog Gert Martin Hald fortæller til metroxpress, hvorfor Line og Michael er blevet matchet trods de geografiske udfordringer.

- I denne sæson har vi været meget opmærksomme på geografiske forhold. Hvis begge parter har det som en dealbreaker, matcher vi ikke folk. Så er det fordi, den anden del af parret har sagt, at personen var flytbar, fortæller han.

Gift ved første blik sendes tirsdag aften klokken 20.00.

TV: Hvis du skulle giftes ved første blik...
TV: Hvis du skulle giftes ved første blik...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Er nu reelt udryddet: Det sidste...
bt.dk
Danskere om stor virksomhed: I...
bt.dk
Blev pludselig berømt som Wozniackis...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx