06/04-18 09:32

X Factor-Jamie ikke i tvivl før finalen: Jeg vinder ikkeX Factor-Jamie ikke i tvivl før finalen: Jeg vinder ikke

Finalisten tror bestemt ikke på, at det er ham, der i aften løber med sejren.

storybild

(Billede: Malene Porup)

Af Emilie Langbo Holm, Realityportalen.

Fredag aften klokken 20.00 på DR1 er det blevet tid til dette års 'X Factor'-finale. Tilbage er nu kun tre deltagere, Jamie, Rasmus og Place on Earth, der alle er klar til at give den fuld gas, når de skal på scenen.

29-årige Jamie Talbot er meget beæret over, at han er nået helt til finalen. Det overrasker ham, og han regner derfor heller ikke med, at han tager sejren i morgen.

»Det er fuldstændig overvældende at være nået til finalen. Jeg havde slet ikke regnet med det. Jeg troede, at mit exit var i fredags, så det havde jeg også forberedt mig på mentalt, da jeg jo var i farezonen ugen før. Derfor tænkte jeg helt sikkert ikke, at jeg ville nå til finalen. Så vi sørgede for, at det var nogle sange, jeg virkelig havde det godt med. Men så gik jeg alligevel videre, så jeg blev simpelthen så overrasket. Det var helt vildt fantastisk,« fortæller Jamie til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Finaleklar 'X Factor'-Rasmus: Jeg har det ad helvede til!

»Både Place on Earth og Rasmus er derfor mine største konkurrenter. Jeg vinder ikke. Jeg tror overhovedet ikke, at jeg har en chance. Det er også fint nok. Jeg troede jo, at jeg ville ryge i fredags, så det ville bare være absurd, hvis jeg skulle gå hen at vinde. Jeg håber derfor, at Rasmus vinder. Ikke fordi Place on Earth ikke er super søde, men Rasmus har været min buddy gennem hele det her, og vi kommer også til at snakke sammen efterfølgende,« fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Sigmund sætter Blachman på plads efter 'X Factor'-exit

Vil leve af musikken

Uanset hvordan det kommer til at gå Jamie i morgen aften, er der dog ingen tvivl om, at han har store musikplaner i fremtiden.

»Jeg håber, at folk gerne vil se mig i en musikalsk karriere efter 'X Factor'. Det er det, jeg har stilet efter hele vejen. Jeg har et stort drive og passion for min musik. Heldigvis vælter min far og jeg os i jobs efter det her. Vi har et band sammen, 'Staying Alive – A Bee Gees Tribute', hvor vores kalender er helt fuld det næste halve år. Jeg er virkelig målløs over, at den her deltagelse kan medføre så meget. Så jeg håber inderligt, at jeg virkelig har en karriere efter i aften, for der er ikke noget, jeg hellere vil. Men uanset, hvad der sker efter 'X Factor', beholder jeg mit drive. Om jeg så skal sidde på en bar og tjene til tag over hovedet, så gør jeg det, for jeg tror ikke, jeg har lyst til at lave andet end musik resten af mit liv,« forklarer Jamie og fortæller om sin bedste 'X Factor'-oplevelse:

LÆS OGSÅ: Husker du Jesper fra 'X Factor'? Her er han i dag

– Det bedste har været at få Remee som coach og Rasmus som ven. Hele teamet bag Remee er fuldstændig hjernedøde gode. Og generelt føler jeg virkelig, jeg har fået gode venner ud af det her. Men det aller fedeste, jeg har oplevet, er at sidde at spille sammen med Uhre sidste fredag. Bare mig og min guitar. Hun synger jo næsten så godt, som hun ser ud. Og det siger altså en hel del, griner han.

LÆS OGSÅ: Her er Sofie Lindes 3 største 'X Factor'-øjeblikke

Se 'X Factor'-finalen fredag klokken 20.00 på DR1.

LÆS OGSÅ: Sasha Klæstrup om 'Divaer i junglen': Jeg vil ud af min søsters skygge

LÆS OGSÅ: Charlotte og Fredrik efter 'Nybyggerne'-sejr: To rum skal laves om

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev bragt hos Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
Princess Natascha tordner mod dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx