Af - 23/09-13 10:55

Danskerne får blød version af Triers frække filmDanskerne får blød version af Triers frække film

Hvis man havde håbet at se den fulde version af filmen, der chokerede verden, så kan man godt tro om igen.

storybild

På billedet ses: Stacy Martin, Lars von Trier, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Udo Kier, Uma Thurman, Sophie Kennedy Clark, Willem Dafoe, Mia Goth, Stellan Skarsgård, Christian Slater, Nicolas Bro, Charlotte Gainsbourg og Connie Nielsen. (Billede: Casper Sejersen)

Den danske filminstruktør, Lars von Triers, seneste mesterværk "Nymphomaniac" er tilsyneladende for grove løjer til søde, små danske øjne.

I hvert fald er det besluttet, at det ikke bliver den fulde film, der vises i Danmark, når filmen får premiere 1. juledag. Det bliver i stedet en forkortet udgave uden hardcore sex - den del udkommer først på et senere tidspunkt i en "directors cut"-udgave.

LÆS OGSÅ: Se første gruppe-billede fra Triers nymfoman-film

Nej tak til stiv pik
Filmens producer, Louise Vesth, forklarer softcore-versionen således:

- Det ligger i investeringsstrukturen, at vi skal tilbyde distributørerne en film, der er mulig at anbringe i biograferne. Her udgør materialets længde et problem, og så er censurreglerne rundt omkring i verden vidt forskellige. Nogle steder er en stiv pik for meget, andre steder er alene kønsbehåring problematisk, siger Louise Vesth til Jyllands-Posten.dk (artiklen koster knaster).

- Vi ønsker ikke at have for mange versioner af filmen ud, så det er årsagen til, at vi begynder med en udgave, der går til grænsen længde- og indholdsmæssigt på flest mulige territorier. Nogle må så klippe yderligere lokalt, hvis den er for barsk.

Mange stjerner
Filmen handler om hovedrollen Joe, der ser tilbage på sit liv som nymfoman. Blandt de internationale topnavne i filmen finder man Uma Thurman, Shia LeBeouf, Willem Dafoe og Christian Slater. Selv om danskerne får en blød udgave af filmen at se, mener Louise Vesth ikke, at der er grund til at blæse historien for stort op.

- Nu er det jo ikke sådan, at der ikke er sex i den første version, påpeger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Haveredskab skyld i brand - i dag er...
bt.dk
Wozniacki klar til ny Grand...
bt.dk
Forskere bag kæmpe studie: Det her er...
bt.dk
Lagde du mærke til denne detalje til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx