10/09-15 08:35

Her er værterne til Kronprinsparrets store pris-festHer er værterne til Kronprinsparrets store pris-fest

Det bliver TV Avisens Kåre Quist og tidligere TV 2 vært Stéphanie Surrugue, der skal være værter ved den prestigefyldte prisuddeling d. 3. oktober

storybild

(Billede: Bjarne Bergius Hermansen)

Kåre Quist og Stéphanie Surrugue står i spidsen for Kronprinsparrets prisuddeling den 3. oktober i Helsingør, hvor der skal uddeles fire priser blandt andet Kronprinsparrets Stjernedryspriser, som gives til to unge kunstneriske talenter.

Kronprinsparret erstatter prins Henrik på karettur
Kronprinsparret erstatter prins Henrik på karettur

- Kronprinsparrets priser hylder både talentet, kulturen og det sociale arbejde. Det er vigtige områder, og derfor bliver det en særlig oplevelse at være vært denne aften, siger Stéphanie Surrugue til DR.

Kronprinsparrets Priser har et særligt fokus på talentudviklingen i det danske kulturliv, og derfor er mange af de optrædende musikere nye, talentfulde solister og bands.

Mary får ny hofdame
Mary får ny hofdame

Det betyder landsdækkende tv-debut til bandet Velvet Volume og til bandet Katinka, der var blandt vinderne af P3 og P6 BEATs Karrierekanonen tidligere i år.

Der vil også være mere etablerede navne blandt de optrædende. Både Isam B og The Raveonettes kommer og optræder, og selvfølgelig er der også en overraskelse eller to.

Vild påstand: TV2 tør ikke lave film om kronprins Frederik
Vild påstand: TV2 tør ikke lave film om kronprins Frederik

- Jeg glæder mig til at være vært sammen med Stéphanie på den store aften, hvor der både bliver tid til underholdning og til at hylde prismodtagerne, siger Kåre Quist.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx