Af - 04/09-14 21:20

Her er TV2 Charlies nye Michael Meyerheim: - Jeg bliver drilletHer er TV2 Charlies nye Michael Meyerheim: - Jeg bliver drillet

Søndag debuterer Anne Sofie Espersen som vært på 'de gamles kanal' TV2 Charlie ved årets 'Charlie Revy Galla'. Hun er samtidig lige fyldt 41. Metroxpress spurgte, om hun var okay.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvordan har man det som skuespiller, når TV2 Charlie begynder at vise interesse?

- Til et af de første redaktionsmøder var der en der sagde: Og her får vi så et rigtigt 'Charlie moment'. 'Charlie moment'! Det måtte jeg bede dem om aldrig at sige igen. Det skal jeg ikke være en del af, griner Anne Sofie Espersen og forklarer at et 'Charlie moment' er, når folk bliver rørt af noget nostalgisk.

Uenighed om Rolling Stones: En kejser uden tøj på?
Uenighed om Rolling Stones: En kejser uden tøj på?

Metroxpress møder skuespilleren et par dage efter, hun for alvor er trådt ind i tv-branchens voksne rækker med værtsdebut på TV2 Charlie til det årlige 'Charlie Revy Galla'.

- Jeg er blevet drillet rigtig meget med, at jeg nu skulle på Charlie. Det har jeg aldrig prøvet før. Jo, jeg har da været med i nogle quizzer, men ikke som vært. Men nu er jeg også fyldt 41, og så tilhører jeg vel også TV2 Fri-segmentet?

TV-stjerne løjet død på Facebook
TV-stjerne løjet død på Facebook

Anne Sofie Espersen blev uddannet skuespiller i 1999 og har gennem årene gjort sig bemærket i så forskellige film og tv-programmer som 'Langt fra Las Vegas'(Casper Christensens tyske kæreste Heidi), 'Live Fra Bremen', 'Vild med dans' og senest som sexet musikblogger i 'Klassefesten 2'.

Trods sit lille udbrud ved redaktionsmødet tager hun dog sin 'voksen'-opgradering stille og rolig. Ikke noget med at gå i panik over, at ungpige-rollerne bliver til 'mor-roller.

Live TV: Far finder ud af, at hans forsvunde søn er fundet
Live TV: Far finder ud af, at hans forsvunde søn er fundet

- Jeg blev jo selv mor som 25-årig, så jeg har været mor i sindssygt mange år. Og professionelt er jeg heldigvis altid blevet castet som en lækker mor, smiler hun.

Anne Sofie Espersen kan ikke vurdere, om det var de rigtige revykunstnere, der vandt ved Charlies revy galla, for hun er ikke typen, der privat tager ind og ser revy. Dog blev hun positivt overrasket over det komiske niveau.

Video: Herreløs hund blev reddet af make-over
Video: Herreløs hund blev reddet af make-over

- De var sjovere end jeg havde regnet med. De havde meget moderne satiriske tekster. Nu ved jeg heller ikke hvad, jeg havde forestillet mig, men det var faktisk meget bedre end, hvad man nogen gange ser på for eksempel TV2 Zulu.

Hun vil ikke ud med hvem, det er, hun har snakket med, men til galla-showets efterfest, kom hun til at tale med en revy-chef.

Tankevækkende sang om mobning får dommere til at græde
Tankevækkende sang om mobning får dommere til at græde

- Jeg er blevet spurgt, om jeg kunne have lyst til at være med i en revy, og jeg kunne godt finde på at sige ja.

Anne Sofie Espersen ser altså ud til at gå en strålende TV2 Charlie-revy-fremtid i møde. Hun har ikke aktuelt flere 'Charlie'-opgaver i kalenderen, men hvem ved, hvor det bærer hen?

Kendt hitserie lukker og slukker
Kendt hitserie lukker og slukker

- Det kan være, jeg skal være kanalens nye flagskib. Den nye Michael Meyerheim. Jeg gider heller ikke se Zulu længere. Jeg ser meget DR K. Er man så gammel? De ringer bare, hvis de skal have en vært på DR K-galla.

Charlies Revy Galla sendes søndag aften på TV2 Charlie.

LÆS OGSÅ: Hund stjæler babys legetøj: Se den nuttede undskyldning

LÆS OGSÅ: Mirakel: Baby overlever voldsomt hjerteindgreb tre timer efter fødsel

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
'Kæmp eller tilslut dig': Danske...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx