Af Christian Hansen - 25/07-17 18:49

Medie: Stor overraskelse til 007-fans - han skal spille James Bond i næste filmMedie: Stor overraskelse til 007-fans - han skal spille James Bond i næste film

Den næste James Bond-film får premiere i efteråret 2019, og det står nu angiveligt klart, hvem der skal spille den altafgørende hovedrolle.

storybild

På billedet ses voksfigurer af skuespillerne, der gennem tiderne har spillet rollen som den britiske agent James Bond (Madame Tussauds i Berlin).   (Billede: BRITTA PEDERSEN)

Det skriver New York Times på baggrund af to velinformerede kilder, der har snakket med avisen under betingelse af at være anonyme, da de ikke må udtale sig officielt, lyder det.

Filmproduktionsselskaberne Eon Productions og Metro-Goldwyn-Mayer offentliggjorde i går aftes detaljer om den kommende film.

Det bliver Neal Purvis og Robert Wade, der skal skrive manuskriptet til filmen, ligesom det har været tilfældet i de sidste seks film.

Den kommende film bliver den 25. af slagsen, hvis man tæller ‘Never Say Never Again,’ der med Sean Connery i hovedrollen blev lavet som en ‘uofficiel’ Bond-film, da det ikke var Eon Productions, der stod bag agentfilmen fra 1983.

Mens filmproduktionsselskaberne kunne offentliggøre mandag, at filmen, der lige nu går under arbejdstitlen ‘Bond 25,’ får premiere i USA den 8. november, så er det fortsat uklart, hvornår biograferne i Danmark kan vise verdens mest kendte hemmelig agent igen.

Og selvom det endnu ikke er officielt, hvem der skal instruere og spille med i filmen, så er detaljerne altså på plads, skriver New York Times.

Og formentlig til stor overraskelse for mange, så er det igen Daniel Craig, der skal spille James Bond, lyder det fra de anonyme kilder.

Selvom det vakte opsigt, da det forud for hans første film, ‘Casino Royale,’ blev kendt, at det var den nu 49-årige skuespiller, der skulle indtage rollen som han blev kaldt for blond og blåøjet til, så er filmene blevet store succeser.

Men Daniel Craig har mildest talt været træt af rollen og al opmærksomheden omkring filmene og det berømte franchise.

Han udtalte til Time Out Magazine efter sin sidste film, ‘Spectre,’ at han hellere ville ‘smadre dette glas og skære i mine håndled’ end at spille James Bond igen. Derfor havde mange nok afskrevet Daniel Craig som den velklædte og charmerende spion.

Har har dog siden forklaret, at han var meget træt, da han gav interviewet, og at hans udtalelse dengang ikke skulle opfattes som om, han havde taget en endelig beslutning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Casper var afhængig af Treo: 'Jeg...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
David Copperfield for retten i USA...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx