Af - 19/08-14 08:04; Opdateret: 19/08-14 09:58

Remee følte sig røvrendt: Derfor er han tilbageRemee følte sig røvrendt: Derfor er han tilbage

Hitmageren er tilbage som dommer i det program, han bandede og svovlede over så sent som i marts.

storybild

Remee under gårsdagens præsentation af X Factor-dommerne. (Billede: Polfoto)

- Jeg var virkelig fortørnet. Hvis man da så bare var blevet overrasket positivt, men når det stik modsatte sker, er det et halvt års spildt arbejde.

Remee er tilbage som dommer i X Factor, men naget fra sidste år er stadig ikke glemt. Her nåede Remee’s artist, Lucy Mardou, finalen, hvor alle deltagerne skulle synge med etablerede kunstnere. Hvor eksempelvis Henriette blev sat sammen med Medina, fik Lucy Mardou Carpark North - et match, der ifølge Remee var helt i skoven.

- Jeg syntes virkelig, at det spolerede hele forløbet, når man lader andre bestemme, hvad en artist, som man har arbejdet med i et halvt år, skal lave i finalen. Uden ens indflydelse overhovedet. Jeg tager rent faktisk mit arbejde med mine artister seriøst, så det var en mavepuster at slutte af med, erkender han.

Blachman: Jeg er det fag i folkeskolen, der ikke findes
Blachman: Jeg er det fag i folkeskolen, der ikke findes

Her er de 'nye' 'X Factor'-dommere
Her er de 'nye' 'X Factor'-dommere

Nye regler
Det krævede en ændring af reglerne, så artistens mentor er sikret medindflydelse, samt en tur i tænkeboks, før han valgte at takke ja til en sæson til.

- Da programmet var slut, efterrationaliserede jeg på forløbet, og indtil den aften havde jeg faktisk haft en skide god sæson. Vi er jo egentlig super priviligerede, når vi får lov at kommunikere ud til så mange mennesker. Vi har det meste af en hel nation, der følger med, det er næppe noget, man kommer til at opleve om 10 år, fordi alt er så fragmenteret, og alle er deres egne små medier efterhånden. Så der er en kæmpe gave i at få lov at være med, siger Remee.

Han arbejder ikke længere sammen med Lucy Mardou, der ifølge Remee arbejder på sin musik i Thy. Han afviser ikke, at duoen finder sammen om et musikalsk projekt i fremtiden, men det ligger ikke i kortene lige nu.

Han er dog ikke i tvivl om, hvad det kræver, hvis en artist skal slå sit navn fast i Danmark.

- Hvis vi ser på Martin, Basim og Alien Beat Club, som er dem, jeg har haft og gjort noget ved bagefter, så kræver det, at den rigtige vinder kommer, og at den vinder er hos mig og bliver lavet af Reach (Remee og Chief1’s pladeselskab, der har bl.a. L.I.G.A. i stalden, red.). Så simpelt er det. Jeg siger ikke, at det kommer til at ske, men det er den eneste måde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx