Af Katrine Frederikke Wandrup - 13/10-17 09:44

Kender du en, der skal giftes? Populært brudekjole-program kommer til DanmarkKender du en, der skal giftes? Populært brudekjole-program kommer til Danmark

Hvis du tænder for tvkanalen TLC er det næsten umuligt ikke at løbe ind i 'Say yes to the dress', og nu kommer det populære program til Danmark.

storybild

Modelfoto.

Kender du en kvinde, der skal giftes i 2017 eller 2018? Så kan hun komme med i den danske udgave af programmet 'Say yes to the dress', som Kanal 4 har besluttet sig for at lave, skriver de på deres Facebook-side.

Det populære program er oprindeligt fra USA og handler om kvinder, der skal vælge den perfekte brudekjole til deres bryllup.

Ofte går bølgerne højt og der er masser af drama, tårer og til sidst glædesskrig, når den perfekte kjole endelig bliver fundet, og seerne får en fornemmelse af, at brudene i programmet har en forestilling om, at hvis ikke deres kjole er perfekt, så bliver hele brylluppet og dermed ægteskabet ødelagt.

Så hvis du - eller en du kender - skal giftes, og  mener, at brudekjolen er et af de vigtigste elementer i dit bryllup, så kan du sende en video til Kanal 4 og måske blive taget i betragtning til programmet.

Du kan se Facebook-opslaget fra Kanal 4 her, som på under et døgn allerede har fået næsten 2.400 kommentarer og over 100 delinger.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

38-årig kvinde indlagt: Stukket ned...
bt.dk
FCK er færdige i Europa: Så mange...
bt.dk
Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Svensk ugeblad bringer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx