Af Michael Jensen - 07/03-18 19:15

Bandede og svovlede i DR-program efter 'historisk fejltagelse'Bandede og svovlede i DR-program efter 'historisk fejltagelse'

'Frank, for helvede!'

storybild

Frank Bjergø (th.) med sine forretningspartnere fra firmaet holdsport.dk. (Billede: United TV/DR)

Iværksætteren Frank Bjergø efterlod sig et frustreret panel af investorer i DR-programmet 'Løvens Hule', da han sagde nej til en rekordinvestering i sit firma holdsport.dk.

'Frank, for helvede,' var et af udbruddene fra panelet, og Hummel-rigmanden Christian Stadil var ikke bleg for at kalde det den 'største fejltagelse i Løvens Hules historie', mens manden bag Just Eat, Jesper Buch, erklærede sig 'rystet' og 'pissesur'.

4,5 mio. kroner havde Frank Bjergø mulighed for at få fra 'Løverne', men det var for lidt, syntes han, og han kritiserede også de villige investorer for at værdiansætte firmaet for lavt.

»Vi ville rigtig gerne have haft deres viden og erfaring med ekspansion af virksomheder, men vi kunne i sidste ende ikke blive enige om en aftale,« siger han til dr.dk.

Kontakten mellem Frank Bjergø og panelet i 'Løvens Hule' er dog ikke helt død. Siden programmets afslutning har der været følere ude:

»Vi er for god en case til, at de vil lade den ligge, så mon ikke vi finder hinanden,« siger Frank Bjergø til dr.dk.

»Vi er det bedste system på markedet til sportsklubber, og derfor vil det være naturligt med Christian Stadil. Både Jesper Buch og Tommy Ahlers er kompetente på international IT-skalering, så de vil kunne bidrage meget. Og så skal man ikke tage fejl af Birgit (Aaby, red.) - hun har gjort det godt med Too Good To Go. Så Holdsport skal nok finde vejen og gerne med en løve.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx