Af Lars Dinesen - 26/12-17 20:07

23-årig datter af to Hollywood-stjerner viser kroppen frem i kolde omgivelser23-årig datter af to Hollywood-stjerner viser kroppen frem i kolde omgivelser

'Det her er til dem, der kaldte mig grim som 13-årig.'

storybild

Her ses Tallulah Willis på den røde løber i 2007. (Billede: ANDREW GOMBERT)

Den 23-årige Tallulah Willis, der er datter af Demi Moore og Bruce Willis, har delt et billede på det sociale medie Instagram for at give igen til de bøller, der kaldte hende grim i teenageårene.

Julen er traditionelt set ikke årstiden, hvor man vælger at smide kludene, men den 23-årige Tallulah Wilis valgte at trodse elementerne for at vise figuren frem på Instagram, og samtidig sende en virtuel røffel i retningen af de mobbere, der kritiserede hendes udseende, da hun lige var trådt ind i teenageårene. Alt sammen placeret i et iskoldt vandløb, hvor der ligger sne på bredden.

Den unge stjerne, der selv er kendt fra forældrenes film såsom Ti Fod Under, Bandits fra 2001 og som helt lille i Det flammende bogstav, bruger i dag det meste af sin tid som kunstner og blogger på The Clothing Coven, og hun satser på at blive professionel skribent.

»Dengang jeg var 13, så var der folk, der forklarede mig, hvor grim jeg var, og spurgte, hvordan to smukke skuespillere kunne få sådan et hæsligt troldebarn?« forklarede Tallulah Willis i et interview med Katie Couric i 2014 efter hun havde været en tur på afvænningsklinik for alkohol og kokain.

dedicated to everyone who called me ugly at 13

Et opslag delt af tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) den

Nu har hun dog fået tøjlet sine problemer og det har fået folk til at se hende som en rollemodel.

»Der er så mange folk, der siger til mig, at 'du har inspireret mig.' Jeg tror ikke, at jeg forstod, at det var sådan en udbredt og fælles fejl, der løber igennem ethvert individ på denne planet, at uanset, hvorvidt det er skjult eller ej, så føler vi os alle sammen usikre,« siger hun.

epa01126607 US actress Tallulah Belle Willis (daughter of US actors Demi Moore and Bruce Willis) arrives at the Teen Vogue Young Hollywood Party at Vibiana on Los Angeles California USA 20 September 2007. EPA/ANDREW GOMBERT (Billede: ANDREW GOMBERT)

Her ses Tallulah med søstrene Scout på 26 år og den 29-årige storesøster Rumer, der var med i det kolde vand.

tag yrself; Im a Rumer

Et opslag delt af tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) den

Juletiden er i det hele taget blevet brugt til at dele bar hud på Instagram. Her ses hun blot iført et hårband med to andre i et badekar.

Et opslag delt af tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) den

I dag er hun kommet tættere på at acceptere sin krop og sit udseende og har blandt andet arbejdet som model for læder-couture-brandet Zana Bayne fra New York.

Bruce Willis og Demi Moore dannede par fra 1987 til de blev skilt i år 2000.

H/T: Daily Mail.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Filmet på video: Talte prins William...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx