Af - 27/10-14 09:21; Opdateret: 27/10-14 09:47

Realitystjernens datter: - Mors kæreste forgreb sig på migRealitystjernens datter: - Mors kæreste forgreb sig på mig

Den 53-årige mand skulle angiveligt have misbrugt Mama Junes datter seksuelt.

storybild

Honey Boo Boo (forrest) er programmets store stjerne. I baggrunden ses Mama June. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Har realitystjernen Mama June fundet sammen med sin ekskæreste igen - en dømt sexforbryder, der angiveligt har forbrudt sig mod hendes eget barn? Det tyder det på.

Mama June nægter forholdet, men hendes påstand bliver kraftigt udfordret af sladdersitet TMZ, der har bragt billeder af den 53-årige mand og Mama June. På billederne ser man blandt andet manden hjælpe datteren 'Honey Boo Boo', hvilket afslører at billederne er taget for nylig, da han kom ud af fængslet i marts, og 'Honey Boo Boo' ikke var født, da han røg bag tremmer.

Kendt fra reality

Mama June er for alvor blevet et kendt ansigt i USA på grund af det skøre reality-program 'Here Comes Honey Boo Boo', hvor seerne følger familien Thompson og især det yngste medlem Alana 'Honey Boo Boo'.

Men tv-kanalen TLC bekendtgjorde i en erklæring over for det amerikanske medie Deadline, at der ikke bliver produceret flere afsnit. Årsagen til det pludselige stop er det påståede forhold mellem June 'Mama June' Shannon og eks-kæresten, som har afsonet 10 års fængsel for sin forbrydelse.

Nu viser det sig, at den 53-årige mand blandt andet skulle have udnyttet Mama Junes eget barn seksuelt. Da Mama June hørte om det, valgte hun at tage kærestens parti.

- En uges tid efter anholdelsen snakkede jeg med Mama June, og hun var meget oprevet. Hun græd og sagde 'Jeg tror ikke på dig, jeg tror ikke på dig, hvorfor gør du det her imod mig?,' fortæller datteren Anna Marie Caldwell til People.

- Jeg svarede 'Mor, han gjorde det mod mig, og jeg kan ikke gøre noget ved det. Du var her aldrig, så du opdagede ikke noget. Du var altid på arbejde'.

Må ikke se datter
Anna Marie Caldwell har spurgt sin mor, om det er sandt, at hun har fundet sammen med den 53-årige mand igen, som billederne på TMZ kunne tyde på.

- Det er forvirrende. Jeg hører én historie fra Mama June og en anden historie fra andre, siger Anna Marie Caldwell.

- Mor siger, at det ikke er sandt, at hun ikke har set ham, siden han kom ud af fængslet.

I dag er det begrænset, hvor meget mor og datter ser til hinanden, og selv om Anna Marie Caldwell siger, at hun mest hælder til at tro sin mor, så har hun gjort det helt klart, at Mama June ikke må komme i nærheden af sit barnebarn, hvis hun er sammen med den dømte sexkrænker.

- Jeg vil ikke lade hende se Kaitlyn med mindre, at (navn fjernet, red.) er ude af billedet, for jeg vil ikke have ham i nærheden af mit barn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Teenager voldtaget på festplads:...
bt.dk
Medie: Nye detaljer afsløret om...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx