Af - 04/01-17 08:53

'SKAM'-stjerne tordner: -  Alle dem der siger du ikke er god nok, skal du slå i maven'SKAM'-stjerne tordner: - Alle dem der siger du ikke er god nok, skal du slå i maven

'SKAM'-stjernen Ulrikke Falch mener, at nytårsforsætter presser os og får os til at føle, at vi ikke er gode nok.

storybild

(Billede: NRK)

Hvert år hører man den samme gamle sang: “Mit nytårsforsæt er at tabe mig X antal kilo”. Den slags nytårsforsætter er ikke noget for den norske ‘SKAM’-stjerne Ulrikke Falch. Det fortæller hun på Instagram.

I den populære serie spiller hun den godtroende Vilde, der går meget op i udseende og træning, og i virkelighedens verden har Ulrikke Falch selv kæmpet med spiseforstyrrelser, da hun var ung teenager.

Se billedet: Afslører mor her, at SKAM-stjerne ikke skal være med mere?
Se billedet: Afslører mor her, at SKAM-stjerne ikke skal være med mere?

I dag har piben fået en anden lyd, for i virkelighedens verden er den 20-årige stjerne nemlig meget imod, at man hylder bestemte kropsidealer. Det kæmper hun mod på Instagram, hvor hun for et halvt år siden postede dette billede, hvor hun poserer i en yngre og meget tynd udgave. Her harcelerede hun mod de følgere, der skrev "du er fin" og "perfekt".

TV: Dansk gymnasium laver GENIAL SKAM-parodi: - Reaktionen var perfekt!
TV: Dansk gymnasium laver GENIAL SKAM-parodi: - Reaktionen var perfekt!

Tirsdag fik nytårsforsæt-traditionen så en svada - en svada, der nu får folk fra hele verden til at hylde hende, for Ulrikke Falch vil ikke lade et nytårsforsæt diktere hendes syn på kroppen. Det skrev hun i teksten til dette nyere billede, hvor hun optræder i fodboldtøj.

'Okay, det er januar. Det betyder, at det er meningen, vi skal tabe os, forbedre vores helbred, læse flere bøger og arbejde hårdere,' skriver hun i billedteksten.

Hun fortsætter:

'Jeg er så vred på denne tradition. Betyder det, at jeg ikke er god nok? At vi ikke er gode nok? Husk altid at være taknemmelige for livet. Og slå alle dem, der siger, du ikke er god nok, i maven.'

'SKAM'-fans vilde teorier: Denne karakter får hovedrollen i sæson 4
'SKAM'-fans vilde teorier: Denne karakter får hovedrollen i sæson 4

Der gik ikke lang tid før roserne haglede ned over stjernen - på blandt andet norsk, svensk, dansk, fransk, engelsk og russisk. I alt har 63.000 liket billedet, der har høstet næsten 1.700 kommentarer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: 'Paradise'-fyr har...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Fordele og ulemper ved brugt eller ny...
bt.dk
Voldsomme besparelser i DR: Lars...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx