Af - 26/06-17 14:42; Opdateret: 26/06-17 14:55

DR-profil lander nyt job: - Det er lidt af et scoopDR-profil lander nyt job: - Det er lidt af et scoop

DR foretager en intern rokade, og det betyder nye værter.

Bildstrecke im Grossformat »

De fleste kender tv-værten Tina Müller fra DR Sporten. Men fra efteråret kommer hun til at få endnu mere sendetid på DR.

Hun skal nemlig være medvært på programmet 'Madmagasinet'.

Populær Vild med Dans-vært scorer nyt job
Populær Vild med Dans-vært scorer nyt job

Det oplyser DR i en pressemeddelelse, som samtidig kan oplyse, at den snart forhenværende vært på 'Madmagasinet', Mette Frisk, skal starte på programserien DR Fakta.

'Jeg ser virkelig frem til at blive vært på 'Madmagasinet', som for mig er et program, hvor jeg får mulighed for at gå i dybden og bygge programmet op på en anden måde, end når jeg laver live-tv på Sporten – og den kombination glæder jeg mig meget til. Jeg har selv fulgt med i 'Madmagasinet', og jeg kan godt lide, at programmet på undersøgende vis gør os danskere klogere på madvarer og sundhed samtidig med, at man som seer er underholdt,' siger Tina Müller.

Hun kan samtidig fortælle, hvordan de kommende kolleger har taget mod hende med åbne arme, og at hun glæder sig til at prøve sig af i et nyt format.

Også hos programmets redaktør er der glæde at spore over den nye vært.

‘For lækker til love’-Melanie drømmer om ny karriere
‘For lækker til love’-Melanie drømmer om ny karriere

'Det er lidt af et scoop at have fået Tina Müller med på holdet på 'Madmagasinet'. Vi har været på udkig efter en ny vært, efter Mette Frisk har sagt ja til at være vært på en anden programserie, og Tina er klart vores favorit til at føre programmet videre. Hun er en erfaren reporter og vært, der med sin nysgerrighed og sit høje humør passer perfekt ind i programmet, hvor vi i efteråret i endnu højere grad vil rundt i Danmark, ud og møde vores seere, der hvor de køber, tilbereder og ikke mindst spiser mad,' fortæller redaktionschef på 'Madmagasinet' Eva Kvist.

I programmet bliver madmyter og realiteter undersøgt af holdet bag.

Første afsnit af den nye sæson med Tina Müller som vært får premiere den 18. oktober.

Dansk musiklegende skifter karriere: - Jeg kan ikke rigtigt synge mere
Dansk musiklegende skifter karriere: - Jeg kan ikke rigtigt synge mere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx