Af - 09/05-14 08:59

Mikael Persbrandt taler ud efter narkodomMikael Persbrandt taler ud efter narkodom

Den svenske skuespiller Mikael Persbrandt taler for første gang med pressen efter han i sidste måned fik en fængselsdom på fem måneder for narkotika.

storybild

Den svenske skuespiller Mikael Persbrandt taler for første gang med pressen efter han i sidste måned fik en fængselsdom på fem måneder for narkotika. (Billede: Polfoto)

Den svenske og ekstremt populære skuespiller Mikael Persbrandt blev i sidste måned kendt skyldig i at have købt og besiddet 12 gram kokain. En dom, der gav ham ham en fængselsstraf på fem måneder.

Nu taler den svenske skuespiller, som lige nu er biografaktuel i Pernille Fischer Christensens film, 'En du elsker', for første gang ud om dommen.

Mikael Persbrandt skal i fængsel for narkodom
Mikael Persbrandt skal i fængsel for narkodom

Over for den svenske avis Dagens Nyheter (DN, red.), nægter Persbrandt et hvert kendskab til anklagerne.

- Jeg har lavet meget i løbet af mit liv, men ikke lige det her, siger den 50-årige skuespiller, som for alvor blev Danmarks-kendt for sin rolle som Gunwald i krimiserien Beck samt sin medvirken i Susanne Biers Hævnen.

Svensk skuespiller involveret i kokain-sag
Svensk skuespiller involveret i kokain-sag

I forhold til fængselsdommen, som han nu forsøger omstødt i Sveriges højesteret, Svea hovrätt, er Persbrandt fuldstændig ligeglad.

Suveræne Persbrandt i ‘Mig ejer ingen’
Suveræne Persbrandt i ‘Mig ejer ingen’

- Det der, det vil jeg skide på. Ved du hvorfor? For jeg begynder at få kontakt med min sjæl. Den lille diamant inden i os, som vi alle sammen har. Jeg begynder at få kontakt til min højere magt, og jeg har troen på sindsro, siger Mikael Persbrandt til DN.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Susan Himmelblå om ikonisk scene med...
bt.dk
Støjberg var inviteret til at holde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx