Af - 29/08-16 17:39

Her er den oplagte vinder af 'Vild med dans' 2016Her er den oplagte vinder af 'Vild med dans' 2016

Ved hjælp af ren statistik, afslørede metroxpress sidste år vinderen af ’Vild med dans’ Ena Spottag flere måneder før finalen. Vi gør et forsøg igen i år og kan hermed afsløre, at vinderen bliver den unge bokser Sarah Mahfoud.

Bildstrecke im Grossformat »
Karina Frimodt har tidligere svinget rundt med Uffe Holm, Rasmus Nøhr og fodboldspilleren John Faxe. Mads Vad har to gange tidligere vundet Vild med Dans - blandt andet med bordtennisspilleren Mie Skov. Sidste år dansede han Søs Egelin til en fjerdeplads, og året før var Paprika Steen hans dansepartner. Den professionelle danser har tidligere danset med sangeren James Sampson. Hendes ekskæreste Lai Yde mødte hun også i Vild med dans, hvor de to dansede med hinanden. Thomas Evers vandt Vild med Dans sammen med skuespiller Mia Lyhne, da programmet første gang løb over skærmen i 2005. Sidste år sejrede den professionelle danser igen, da han sammen med skuespilleren Ena Spottag vandt dansekonkurrencen. Sofie Kruuse blev landskendt, da hun i 2013 dansede med den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen. Nu er den professionelle danser tilbage i programmet. Den professionelle danser har blandt andet danset med rapperen USO. Michael Olesen er ikke bare kendt for at være en af de professionelle dansere i Vild med dans. Han har også dannet par med skønhedsdronningen Lisa Lents, som han i 2009 dansede med i programmet. Sidste år debuterede Mille Funk i Vild med dans, hvor hun dansede med politikeren Rasmus Jarlov. Her fik hun en smule kritik af Jens Werner for ikke at have nok dans i sin koreografi. Mille Funk og Rasmus Jarlov ikke kom langt i programmet,til gengæld vandt hun andenpladsen i en anden konkurrence samme år: Miss Danmark. Sidste år var der noget at 'se op til' for den professionelle danser Luise Crone Dons. Hun svingede nemlig hofterne med den tårnhøje basketspiller Chris Christoffersen. Ditte Ylva Olsen og Stephania Portalino. Morten Kjeldgaard har flere gange fået lov til at svinge rundt med en laber larve under sin medvirken i Vild med dans. Sidste år røg Frederik Nonnemann og dansepartneren Sharin Foo ud som det femte første par. Marc Christensen har tidligere svinget rundt med skuespilleren Charlotte Fich og svømmeren Jeanette Ottesen. Klik dig videre i galleriet og få svar. Ja, det er der ingen, der endnu ved. Det vil TV2 først afsløre i løbet af de kommende uger.

Sarah Mafhoud. Medmindre du går ualmindeligt meget op i boksning, siger navnet dig sikkert ingenting.

Galleri: Her er de professionelle dansere til årets 'Vild med dans'
Galleri: Her er de professionelle dansere til årets 'Vild med dans'

Det kan der hurtigt blive ændret på, for hvis statistisk taler sandt, så bliver den 26-årige fjervægtsmester den næste vinder af ’Vild med dans’.

Tager man gennemsnittet af de 12 tidligere vindere, vindes ’Vild med dans’ af en 29-årig, sportskvinde med mørkt hår fra Sjælland. Sarah Mafhoud er med sin alder, beskæftigelse, bopæl og køn den der passer bedst i ligningen og med sidste års finale-danser Morten Kjeldgaard ved sin side, har hun en god støttepædagog på vej imod sejren.

Stephania Potalivos mors kendte skokæde truet af konkurs
Stephania Potalivos mors kendte skokæde truet af konkurs

Den 25-årige sjællandske fægter Patrick Jørgensen, der danser med Jenna Bagge, må anses som dark horse i og med at sejren 42 % af gangene er gået til en mand.

Den typiske 'Vild med dans'-vinder efter de 12 første sæsoner er:

- En sportsstjerne
- 29 år
- Kvinde
- Mørkhåret
- Sjællander


LÆS OGSÅ: Vild med Dans-stjerne skal giftes med sin 10 år yngre kæreste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Louis kan ikke li' at få våde hænder...
bt.dk
Filmede sit døende offer: Willy får...
bt.dk
Fie og Caroline i vild bitchfight: Nu...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx