Af - 24/01-14 21:00

Ude af 'X Factor': Nu prøver Malou lykken i USAUde af 'X Factor': Nu prøver Malou lykken i USA

Malou snublede på målstregen, da dommerne i aften udvalgte, hvilke talenter, der skulle videre til bootcamp. Det har hun det helt fint med i dag.

storybild

18-årige Malou var grædefærdig, da hun i aften blev sorteret fra, lige før 'X Factor'-deltagerne skulle videre til bootcamp.

Ingen pladekontrakt til X Factor-vinder: Her er præmien
Ingen pladekontrakt til X Factor-vinder: Her er præmien

Pigen, der ankom sammen med sin rock-familie, der blandt andet tæller bassisten i det legendariske heavy metal-band King Diamond, var gået all in på 'X Factor', men blev i sidste sekund kasseret til fordel for den mindre ivrige Dannie.

Blachman raser efter penis-klip: Truer med farvel
Blachman raser efter penis-klip: Truer med farvel

Metroxpress ringede til Malou for at høre, hvordan hun husker dagen på superbootcamp i Store Vega.

- Jeg var sindssygt forberedt og havde øvet meget op til det. Når jeg tænker tilbage, forstår jeg faktisk ikke, hvorfor jeg blev så ked af det, men jeg havde fået så mange flotte ord med på vejen af dommerne, at jeg nok forventede, at de ville sende mig videre. Men sådan gik det jo så bare ikke.

Malou ser det som en stor oplevelse at være med i 'X Factor', men er for længst kommet videre og har allerede store planer med sin musik.

- Siden jeg røg ud, har jeg siddet meget på mit værelse med min guitar og øvet på mine egne sange. Det er lidt svært at forklare stilen – det er lidt Lady Gaga-inspireret, fortæller hun.

- Til marts tager jeg til Los Angeles i ti dage for at spille min musik for nogle mennesker, der forhåbentlig synes, det er så godt, at de vil arbejde videre med mig. Jeg kan desværre ikke sige så meget om det endnu.

15-årige Pedram: Min iranske famile forstår ikke helt hvor stort det er
15-årige Pedram: Min iranske famile forstår ikke helt hvor stort det er

Malou fortæller, at selvom familien har støttet hende hele vejen igennem 'X Factor', havde faderen fra begyndelsen ikke de store tanker om programmet.

- Han syntes ikke, det var den rette vej. Hvis jeg skal blive en store stjerne, skal det ikke være fordi, jeg er kendt fra 'X Factor'. Så skal jeg tage den hårde vej på egne ben, som han selv gjorde.

- Men han er jo også fra en anden tid, slutterr Malou med et lille grin.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

‘X Factor’-Rasmus vælter sig i tilbud...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Danskere om stor virksomhed: I...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx