Af Bo Poulsen - 06/02-18 21:08

Tina var lige ved at droppe 'Luksusfælden': Sådan går det hende i dagTina var lige ved at droppe 'Luksusfælden': Sådan går det hende i dag

Hun brugte blandt andet 600 kroner om måneden på cola.

storybild

Her ses Tina (til venstre) sammen med veninden Henriette.

28-årige Tina fra Hjørring havde tilkaldt eksperterne fra TV3-programmet 'Luksusfælden', fordi hun ikke længere havde noget overblik over sin økonomi. Hun følte, at hun levede på fattigdomsgrænsen.

Virkeligheden var dog en lidt anden. Hun brugte eksempelvis et sammenlagt beløb på 12.000 kroner på mad og diverse om måneden i gennemsnit - et stort beløb, når man får udbetalt 20.400 kroner om måneden. Pengene blev eksempelvis brugt på junkfood, cigaretter og cola. Derudover havde hun optaget en række kviklån for at betale sin gæld, så hun ikke endte i RKI for at være en dårlig betaler. Men det gjorde bare de økonomiske kvaler værre.

Eksperterne bad hende om at droppe de dårlige vaner, men især colaen var svær.

»Colaen kan jeg ikke stoppe med. Det er det eneste, jeg drikker. Jeg drikker hverken mælk, vand, saftevand noget som helst andet. Jeg kan skære ned på det, men ikke stoppe med det. Jeg kan ikke drikke andet,« siger hun i programmets sæsonpremiere, der blev sendt tirsdag aften.

Hun endte dog med at gøre, som eksperterne anbefalede, og det fik hende en besparelse på 57.000 kroner og en udsigt til at være gældfri om ni år. Da BT taler med Tina fortæller hun, at hun har det godt og overholder sit budget.

»Det går rigtigt godt, og det hjalp en del på det, da de gav mig et overblik. Jeg spiser ikke junkfood længere, ryger heller ikke og drikker kun cola engang imellem,« siger hun.

Der var flere gange i programmet, hvor hun brød sammen i gråd på grund af eksperternes behandling.

»Inden jeg så programmet, var jeg meget nervøs for, hvordan det var klippet sammen. Men jeg synes, det er et ganske fint program,« siger hun og tilføjer:

»Det var godt nok hårdere, end jeg havde regnet med. Jeg følte, de var meget arrogante og tilsvinende. Og efter fire dage i træk kan det godt være lidt hårdt. Lige efter, de tog afsted, fortrød jeg, at jeg havde været med. Jeg græd meget.«

Hun lægger dog vægt på, at hun efter programmets afslutning er blevet glad for eksperternes hjælp.

I forhold til kommentaren omkring sin cola-afhængighed har hun denne tilføjelse:

»Det, der egentlig skete, som ikke blev vist i progammet, er, at jeg fik at vide, at jeg kun må drikke vand og ikke engang saft. Det eksploderer oppe i mit hoved. De skal ikke bestemme, at jeg kun skal drikke vand for mit rådighedsbeløb.«

Og selvom at vand ikke er hendes favoritting, så drikker hun det da stadigvæk. Hun fortæller også, at livsstilsændringen udover en forbedret økonomi også har givet hende en pænere hud.

LÆS OGSÅ: Luksusfælden-eksperter kommer på hårdt arbejde: Tina bliver stiktosset over krav

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Puhaa! Vilde Vendsyssels triumf giver...
bt.dk
Mette åbnede sin nye Rasmus...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx