Af Sebastian Bjerring Jensen - 02/03-18 14:58

Rutineret TV 2-vært jubler: Ny opgave er en drøm, der går i opfyldelseRutineret TV 2-vært jubler: Ny opgave er en drøm, der går i opfyldelse

Hans Pilgaard får sit eget talkshow - 'Hos Hans' - på TV 2 Charlie fra slutningen af marts.

storybild

(Billede: Ólafur Steinar Gestsson)

Vi kender ham især fra 'Hvem vil være millionær', hvor han uge efter uge fik smilende frem hos quizdeltagerne med sine spøjse spørgsmål, og nu får vi igen Hans Pilgaard at se i den rolle.

Den 26. marts bliver talkshowet 'Hos Hans' for første gang sendt på TV 2 Charlie, hvor den 54-årige tv-vært byder ti forskellige personer velkommen til en snak, der ifølge talkshowværten selv kan 'stikke af, stikke dybt eller stikke nogen en på kassen'.

Det skriver TV 2.

Det har siden slutningen af 90'erne, hvor Hans Pilgaard var vært på programmet 'Mandagschancen', været hans drøm at få sit eget talkshow, og der skulle altså gå næsten 20 år, før den drøm gik i opfyldelse.

Indtil videre er det blevet afsløret, at i hvert fald Martin Brygmann, Søs Egelind og Bodil Jørgensen skal gæste talkshowet, der med Hans Pilgaards egne ord skal være 'uperfekt':

»Min ambition er, at der vil være ét øjeblik undervejs, hvor seeren tænker, 'fuck, det har jeg ikke set før'. Og når jeg siger det nu, så kan jeg mærke det i maven. Så kan jeg mærke, at jeg tænker, hvad nu hvis jeg ikke kan levere det øjeblik?,« siger Hans Pilgaard til TV 2.

Hans Pilgaard har desuden beskrevet sin 20 år gamle drøm på Facebook for nylig:

'En nærmest 20 år gammel drøm. Jeg glæder mig helt vildt! Nu sker det sgu lige om kort tid....., skrev tv-værten om drømmen, der altså nu er blevet afsløret som værende talkshowet 'Hos Hans'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx