Af - 31/01-14 15:22; Opdateret: 31/01-14 15:46

Husker du drengen fra 'Den sjette sans'? Hér er han i dagHusker du drengen fra 'Den sjette sans'? Hér er han i dag

Den lille dreng fra filmen med Bruce Willis, er overrasket over at han stadig huskes som den søde lille dreng, der ser døde mennesker

storybild

Den lille dreng der spillede med i 'Den sjette sans' i 1999, er blevet voksen (Billede: Polfoto)

For femten år siden kunne man gyse til filmen om en lille fyr ved navn Cole, der kunne se døde mennesker i filmen 'Den sjette sans' ('The sixth sense'). I dag er Cole, der rigtigt hedder Haley Joel Osment, forundret over, at folk stadig bare husker ham som den lille søde dreng, der siger 'I see dead people'. Det skriver tv2.dk.

- Jeg bliver stadig overrasket over, hvor mange der kan huske den "punchline", siger den nu snart 26-årige Haley Joel Osment til Access Hollywood Live.

Bruce Willis er træt af at lave actionfilm
Bruce Willis er træt af at lave actionfilm

I filmen spiller barneskuespilleren overfor blandt andre Bruce Willis og Toni Collette, og det er her han siger den berømte sætning, som de fleste husker tydeligt:

- Når jeg ser tilbage, er det forståeligt nok, at den blev så populær, men da vi indspillede filmen, var der ingen, der regnede med, at det skulle blive så stor en succes, og at den replik skulle blive en slags kendings-signal, fortæller han.

Hollywood-fejde: Willis og Stallone i hanekamp
Hollywood-fejde: Willis og Stallone i hanekamp

I dag er Haley Joel Osment blevet 25 år gammel og har blandt andet brugt nogle år på at studere på universitet i New York, men snart kan du opleve ham i tv-serien 'The spoils of Babylon', der handler om det oliproducerende Texas. Det er ren 'Dollars'-stil og denne gang spiller han den onde søn.

Gibson og Banderas slutter sig til Stallone-film
Gibson og Banderas slutter sig til Stallone-film

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Regeringen klar med nyt udspil...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx